Імена для дівчаток в 2024 році: тренди, які ви не знали

Читать на русском
Автор
49383
Маленька дівчинка з незвичайним ім'ям, яке виділяє її (фото створене з допомогою ШІ)
Маленька дівчинка з незвичайним ім'ям, яке виділяє її (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

В моді імена, які підкреслюють індивідуальність

Вибір імені для дитини — це важливе завдання для батьків. Ім'я буде супроводжувати дитину все життя, тому важливо, щоб воно було красивим, незвичайним і мало добре значення.

У 2024 році в моді будуть такі тенденції в виборі імен для дівчаток, інформує glavred.net.

Ім'я, натхнене природою: Імена, пов'язані з природою, завжди актуальні і красиві. Розгляньте такі варіанти, як Ірина, Віолетта, Лілія, Розалія або Амелія, які можуть бути як красивими, так і незвичайними.

Імена з історичним корінням. Імена, які мають історичну цінність, завжди в моді. Розгляньте такі варіанти, як Евеліна, Вікторія, Ізабелла, які звучать витончено і унікально.

Рідкісні імена: Імена з різних культур можуть надати вашій доньці особливого шарму. Подумайте про такі імена, як – Вів’єн, Аделіна, Евеліна, Ніка, Лаура, Мія, Емануела, Агнесса, Раміна, Мішель, Ліка, Оливія, Аріна, Аглая, Сара, Поліанна, Заріна, Даяна, які звучать екзотично та чудово.

Поєднання імен. Ви також можете створити унікальну назву, поєднавши два існуючі. Наприклад, Анна-Марія, Єва-Луїза або Міла-Роза — такі поєднання імен можуть надати вашій доньці особливий характер.

Імена з літератури та мистецтва: Літературні та художні імена завжди були популярними. Пошук натхнення у творах мистецтва може призвести до унікальних і красивих імен, таких як Емілія, Стефанія, Мілєна, Божена.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, які прізвища вказують на те, що в роду були темношкірі. Окрім цього, вас може зацікавити, які були прізвища запорозьких козаків.