Від неприємного запаху не залишиться й сліду: як освіжити взуття за ніч за допомогою одного засобу

Читати російською
Автор

Цей спосіб доступний усім

Взимку люди найчастіше стикаються із проблемою неприємного запаху зі взуття. Коли цілий день ходили у черевиках чи чоботях, а коли зняли їх удома, від них неприємно пахне. Вирішити цю проблему можна за допомогою простого засобу. "Телеграф" вже розповідав, як швидко висушити промокло взуття, а сьогодні ділиться, як позбутися неприємного запаху у взутті.

Як виявилося, допоможе простий засіб, який ми зазвичай викидаємо у смітник, пише unian.net. І цей засіб – звичайні шкірки від мандаринів, апельсинів та інших цитрусових.

Як прибрати неприємний запах із взуття — спосіб з мандаринами

Все, що вам потрібно, просто з’їсти мандарини, а шкірку не викидати, а подрібнити і покласти у взуття. Застебніть черевики або чоботи і залиште на ніч. Вранці ваше улюблене взуття буде свіже і матиме приємний аромат цитрусових.

Шкірка мандаринів чи апельсинів вбере неприємні запахи та подарує взуттю свіжий аромат. Цей спосіб підійде і для тих випадків, коли взуття промокло. Ви можете покласти всередину зім’яті газети, які приберуть зайву вологу, і шкірку цитрусових, яка подарує свіжий аромат черевикам або чоботям.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зробити зі взуттям, щоб воно не ковзало взимку. Прості та перевірені способи.