Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Терези можуть знайти нову роботу, а Діви — отримати подарунок

Читать на русском
Автор
50230
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 січня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 січня 2024 року. Фото freepik.com

Розповідаємо, на що чекати всім знакам у середині січня

Третій тиждень січня у 2024 році видасться не найпростішим, на деяких чекають фінансові труднощі, розчарування та проблеми на роботі. Проте іншим цей час навпаки дасть різні можливості для розвитку та покращення свого фінансового стану.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 січня

А ось які карти випали цього тижня у фінансовому розкладі:

Овен — Сімка кубків

Ця карта називається Владикою примарного успіху, і вона попереджає, що Ви можете загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що Ви станете жертвою шахраїв.

Телець — перевернутий Маг

На тижні у Вас може з’явитися суперник або виникне інша тупикова ситуація, через що у Вас пропадуть амбіції та бажання розвиватися. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Близнюки — Королева жезлів

Ця королева вміє однаково добре жити на широку ногу і обходитися малим задля досягнення цілей. Вона обіцяє, що незабаром у Вас може з’явитися можливість заробити за допомогою відваги, кмітливості та ентузіазму.

Рак — перевернута Двійка мечів

Не будьте надто довірливими, хтось у Вашому оточенні може не бажати Вам добра і незабаром Вас розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Лев — Королева пентаклів

Цього тижня Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити своє матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом Ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Діва — Туз кубків

Ця карта обіцяє достаток та процвітання. Тиждень буде сприятливим для вирішення робочих питань. Також Ви можете отримати подарунок.

Терези — перевернута Башта

Ви найближчого тижня можете відчувати втрату мотивації та натхнення, небажання щось робити, може навіть дійти до безсоння та депресивного настрою, на тлі чого надходження нових фінансів очікувати не варто. Однак, якщо Ви шукали нову роботу, можливо саме зараз можете її знайти.

Скорпіон — Сімка жезлів

Карта обіцяє, що наступного тижня Вам варто чекати прибутку, проте він дасться Вам не без труднощів, і швидше за все буде не надто великим. Але все одно приємно, правда?

Стрілець — перевернута Четвірка жезлів

Зазвичай це хороша карта, але в перевернутому вигляді вона каже, що поки очікувати результатів Вашої роботи не варто, треба намагатися працювати ефективніше або змінити сферу діяльності. Хороші новини ще будуть, але не зараз.

Козоріг — перевернута Дев’ятка жезлів

У цьому виді карта виступає застереженням, — найближчого тижня на Вас можуть чекати втрати, перешкоди та відстрочки у справах фінансових.

Водолій — Лицар мечів

Незабаром Вас може накрити марнотратство. Непродумані рішення, непостійність та відсутність розуміння ситуації можуть призвести до фінансових труднощів.

Риби — Самітник

Самітник вище мирських благ (серед яких і гроші), і попереджає, що на Вас може чекати просте аскетичне життя, фінансові обмеження, зниження доходів і анулювання ділових домовленостей.