Любовний гороскоп Таро на 2024 рік: Терезів чекають кармічні стосунки, а Овнів, — фатальна зустріч

Читать на русском
Автор
44969
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку до кінця року Новина оновлена 04 січня 2024, 14:47
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку до кінця року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У більшості особисте життя буде просто вирувати

Довгоочікуваний 2024 рік багатьом принесе шквал пристрасті, можливість зміцнити стосунки та одружитися, проте в інших не обійдеться без токсичності, маніпуляцій та самотності.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на 2024 рік.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — Колесо Фортуни

Можливо, у найближчому майбутньому у Вас відбудеться фатальна зустріч або переломний момент у відносинах, — у будь-якому випадку, успіх у любовних справах буде на Вашому боці. Просто пливіть за течією та довіряйте собі.

Телець — Туз жезлів

Це одна з найкращих карт для любовних розкладів — вона обіцяє тілесні втіхи та гарні події. Якщо Ви самотні, то скоро можете зустріти когось, а якщо у стосунках, то вони можуть вийти на новий рівень.

Близнюки — перевернута Сімка кубків

Ця карта прогнозує Близнюкам нездорові стосунки. Це може означати наявність нав’язливого шанувальника, маніпуляції, крики та закиди у відносинах та інші деструктивні прояви.

Рак — перевернута Королева кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви в 2024 році можете почуватися самотньо, навіть якщо перебуватимете у стосунках. До того ж, ймовірно, будуть маніпуляції в парі, — при цьому вони можуть бути як спрямовані проти Вас, так і виходити від Вас самих. Можливо, так станеться через Вашу неготовність відкрити партнеру.

Лев — перевернута Шістка кубків

Ви занурилися в минулі печалі і уподобання, проте настав час йти далі. Доведеться відмовитися від минулого і залишити в ньому деяких людей, проте настав час дорослішати і жити сьогоденням.

Діва — перевернута Дев’ятка жезлів

Самотні Діви, швидше за все, залишаться самотніми в 2024 році — вони триматимуться за минуле, що не дасть їм зрушити далі. Якщо ж Ви перебуваєте у відносинах, то можете відчувати втому, Ваш партнер може тиснути на Вас або занадто ревнувати.

Терези — Трійка кубків

Скоро Ваші стосунки можуть стати міцнішими, зв’язок із просто емоційного перейде в кармічний, можлива пропозицію або бажана вагітність.

Скорпіон — перевернутий Паж кубків

Ваше особисте життя у 2024 році може бути непередбачуваним. Можливо, Ви будете схильні триматися за минуле та відмовлятися рухатися у майбутнє, відчувати емоційну незахищеність. Також карта може вказувати на стосунки з безвідповідальною людиною або жахливим егоїстом.

Стрілець — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта описує людину "сіру", приземлену, нецікаву, яка не здатна на красиві залицяння, розвиток і роботу над стосунками. У 2024 році Ви можете почуватися загублено, а у відносинах не буде розуміння, що Ви хочете один від одного.

Козоріг — перевернуті Закохані

Зазвичай, це дуже хороша карта, але в нашому випадку вона випала перевернутою. Козорогів чекають випробування в особистому житті. У Вас можуть бути взаємні почуття, проте на їхньому шляху постійно спливатимуть якісь перепони — недосвідченість, непорозуміння, побутові проблеми зіграють проти Вас.

Водолій — Верховна жриця

Жінкам ця карта передбачає, що вони будуть самотні і далекі від любовної метушні, можливо, це буде викликано стосунками на відстані або таємною закоханістю. Чоловікам Жриця навпаки віщує зустріч з жінкою, що розуміє і любить, справжнім скарбом.

Риби — перевернута Трійка жезлів

У цьому положенні карта каже, що у Вас не просто так труднощі з протилежною статтю, — Ви зациклені на собі, не слухаєте порад і буваєте грубі, самі того не помічаючи. Попрацюйте над собою, замість того, щоб працювати над стосунками.