Гороскоп Таро на тиждень: Левів чекає на море щастя, а Козороги проявлять приховані таланти

Читать на русском
Автор
77706
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 січня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 15 по 21 січня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Для більшості тиждень буде вдалим

Третій тиждень січня 2024 року багатьом принесе нові можливості для вирішення проблем, саморозвитку та покращення життя на краще, але в деяких все ж таки не обійдеться і без неприємностей.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 15 по 21 січня 2024 року включно.

Овен — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у Вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Телець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, вирішення проблем із роботою тощо.

Близнюки — Мир

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що ось-ось Ви зможете наблизитися до матеріального та сімейного благополуччя. Також для Вас зараз вдалий час для поїздок.

Рак — перевернута Десятка жезлів

Найближчого тижня Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що щоб досягти поставленої мети, Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Лев — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У професійній діяльності, особистому житті та творчості буде все гаразд. Ви можете відчути себе оновленою людиною, тому якщо захочеться змінити зачіску, імідж чи спробувати щось нове, не відмовляйте собі в цьому.

Діва — П’ятірка пентаклів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Відкладіть поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Терези — перевернутий Лицар пентаклів

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Скорпіон — перевернена Двійка кубків

У стосунках з кимось близьким у Вас може статися втрата рівноваги, один може опинитися в позиції того, хто дає, а другий — того, хто лише приймає, що стане причиною конфліктів і сварок. Постарайтеся, щоб осуд та ненависть не затьмарили у Вас теплі почуття до близьких.

Стрілець — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, ось-ось виповниться давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Прислухайтеся до інтуїції і не проґавте можливість провести час із близькими.

Козоріг — Зірка

Найближчим часом Вас як ніколи легко буде реалізувати Ваші мрії та таланти. Ви будете "в ресурсі" для самореалізації. Навіть якщо ніколи раніше не пробували, займіться медитацією чи іншими подібними практиками. Це може допомогти Вам розкрити внутрішні таланти або знайти вихід із складної ситуації.

Водолій — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та благополуччя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Риби — перевернута Королева мечів

У цьому положенні карта означає, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством і підступністю, проте це може бути як проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, тиждень може принести малоприємні сюрпризи.