Простий трюк із одягом не дасть замерзнути в мороз: як утеплитися на зиму

Читать на русском
Автор
1237
Як одягатися взимку, щоб не змерзнути
Як одягатися взимку, щоб не змерзнути. Фото Pixabay

Ця проста порада буде корисною для кожного

В Україну прийшли справжні зимові морози і довгий час перебувати на вулиці зараз досить складно, якщо не одягнутися правильно. Є кілька порад, які не дадуть вам замерзнути у холодну погоду.

Один із головних лайфхаків, щоб зберегти тепло, — принцип багатошаровості одягу. Однак до її підбору слід також підходити правильно. "Телеграф" розповідає, як це зробити і які речі краще зовсім не використати.

Перший шар одягу – це термобілизна. Утеплюючись перед походом на вулицю, де сильний мороз, це дуже важливо. Термобілизна збереже тіло у теплі, а піт виведе до наступного шару одягу. Однак слід врахувати, що з таким завданням погано впорається термобілизна із натуральних тканин. Краще брати якісну синтетику.

Другий шар – це утеплений одяг. Тобто, це мають бути штани чи джинси, светр чи будь-яка інша тепла кофта.

Верхній шар — тепла зимова куртка, зимове взуття, шапка, рукавички та шарф

Цей принцип багатошаровості одягу дуже простий, але водночас вкрай ефективний. Правильно підібравши одяг, можна не перейматися перемерзанням на вулиці взимку.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що потрібно зробити, щоб взуття не ковзало. Є кілька лайфхаків, які точно допоможуть із цією проблемою.