Щоб не довелося забирати голки: як правильно викинути з дому новорічну ялинку

Читать на русском
Автор
1830
Щоб не довелося забирати голки: як правильно викинути з дому новорічну ялинку

Є кілька дієвих способів

Після завершення новорічних свят настає час, коли люди масово викидають ялинки. Однак багато хто стикається з проблемами в цьому процесі, адже з них обсипаються голки засмічуючи всю квартиру.

Втім, є кілька простих лайфхаків для того, щоб зробити це чисто. Про них і розповідає "Телеграф ".

Спосіб зі сміттєвими пакетами

Це дуже простий спосіб, яким зазвичай прибирають новорічну красуню. Вам знадобиться кілька пакетів для сміття. Спочатку надягніть один на верхівку, а потім — на низ. Замотайте всю конструкцію скотчем і обережно виносите.

Спосіб із секатором

Цей метод може бути не настільки акуратним, як перший, але теж дієвим. Секатором потрібно просто зрізати гілки ялинки. Необов’язково всі, але найголовніше великі — на них багато голок. Гілки складіть в окремий пакет, а саме дерево замотайте у тканину чи плівку.

Спосіб зі старим простирадлом

Розстеліть його на підлогу, обережно зніміть ялинку з підставки та покладіть дерево на простирадло. Слідкуйте, щоб жодна з гілок не торкалася підлоги, а була повністю на тканині. Потім обережно з кількох сторін загорніть ялинку в простирадло, зав’яжіть вузол і винесіть.

Варто відзначити, що викидати ялинку на звалище неправильно, адже це шкодить навколишньому середовищу. Хорошим рішенням буде віднести дерево до спеціальних пунктів утилізації.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що робити, щоб ялинка протрималася довше.