По Україні вдарять морози до -20: де буде найхолодніше 7 січня

Читать на русском
Автор
3603
На дорогах ожеледиця
На дорогах ожеледиця. Фото depositphotos.com

Українців попередили про небезпеку

У неділю 7 січня в Україні очікуються морози, у північних областях до -20 градусів, а також дощ і мокрий сніг, хуртовини. Громадян попереджають, що на дорогах очікується ожеледиця.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр. За прогнозами синоптиків, в Україні 7 січня буде хмарно

У північних, Волинській та Рівненській областях місцями невеликий сніг. Температура протягом доби фіксується від -7 до -12 градусів, в Чернігівській та Сумській областях місцями від -15 до -20 градусів.

На решті території складні погодні умови: дощ та мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина. Вдень у більшості центральних та Донецькій областях значні опади. Температура вночі та вдень від 1° тепла до 4° морозу.

У південній частині вночі без опадів, вдень дощ; температура вночі від +2 до +7 градусів тепла, а вдень від +5 до +10 градусів, в Криму до 16° тепла; вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с.

Де сніжитиме в Україні 7 січня

Синоптики також попередили, що на Київщині протягом доби очікується зниження температури від -7 до -12 градусів. В області хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с.

Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. І рівень небезпечності, жовтий.

7 січня на Київщині буде небезпечно

Раніше "Телеграф" писав, як не загубити рукавиці взимку. Є методи, які допоможуть уникнути загублення рукавичок та зберегти їх на місці під час зимових мандрівок.