Спочатку фото в Інстаграм, і тільки потім — з’їсти: фантастична вечеря з кількох курячих грудок
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Рецепт смачної страви для всієї родини
Куряче м’ясо — найчастіший "гість" на наших столах. Приголомшливі супи, дивовижні салати, незвичайна курочка в банановій шкірці — це лише маленький перелік страв із цього продукту.
Але скільки б ми не експериментували, все одно хочеться під рукою мати перевірений рецепт смачної, ситної вечері. Тому разом із "Важно знать" поділимося, як запекти курячу грудку з овочами та сирною курочкою. Ніжні відбивні із соковитим курячим м’ясом та цікавою овочевою начинкою стануть головною родзинкою і сімейної вечері, і святкового столу. І від смаку, і від подачі страви будуть у захваті й дорослі, і діти.
Як приготувати курячу грудку з овочами в духовці
Інгредієнти:
- 600 г курячої грудинки;
- 2 невеликі зубчики часнику;
- 150 г твердого сиру;
- 2 ст. л. майонезу;
- 1 ст. л. рафінованої рослинної олії;
- 1 цибулина середнього розміру;
- 100 г помідор чері;
- 3 варені курячі яйця;
- 1 ч. л. сушених трав;
- 1 ч. л. паприки;
- сіль, чорний мелений перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, нарізаємо шматочками порційними та відбиваємо з кожного боку. Далі солимо, перчимо, натираємо спеціями та відправляємо в холодильник на 15 хвилин.
- Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, помідори – невеликими шматочками, дрібно нарізаємо зелень. Яйця та 50 г твердого сиру натираємо на великій тертці, часник пропускаємо через прес. Все змішуємо, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
- Куряче філе відправляємо на змащене олією деко, зверху на м’ясо викладаємо овочеву начинку, зверху додаємо 100 г натертого твердого сиру. Відправляємо куряче філе на 20-25 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.
Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати якісне м’ясо. Жоден продавець вас не обдурить.