Навіть стара пляма від жиру назавжди зникне: чим її обробити

Читать на русском
Автор
6935
Від жирної плями не залишиться і сліду
Від жирної плями не залишиться і сліду. Фото lifestyle.24tv.ua

Копійчані засоби допоможуть позбутися жирних плям

Іноді трапляються ситуації, коли на одязі з’являються різні плями. Це можуть бути забруднення від кави, ягід, трави або ручки, які можна вивести, обробивши кожну пляму "своїм" засобом.

Пляму від жиру вивести не так просто, проте це можливо. А допоможуть у цьому засоби, які є у кожному домі, інформують "Бєлновини".

Як вивести пляму від жиру

Так, позбутися старої жирної плями допоможе суміш нашатирного спирту та солі. Для цього необхідно взяти чайну ложку солі та розвести її шістьма чайними ложками нашатирного спирту. Цією сумішшю потрібно обробити забруднення та залишити до висихання тканини. Після цього, випрати річ, як завжди.

Варто пам’ятати, що такий розчин можна використовувати тільки на тих речах, які не линяють.

Якщо нашатиря немає, можна спробувати обійтися тільки сіллю. Для цього необхідно розвести пів склянки сипучого інгредієнта в тазику з гарячою водою і залишити в ньому річ на 30 хвилин. Після цього, також, випрати річ.

Раніше ми писали, як швидко вивести плями з одягу за допомогою одного бюджетного продукту. Він легко виведе найскладніші плями від вина, фруктів, губної помади, іржі та навіть цвілі.