Приготуєте, поки близькі накривають на стіл: рецепт бананового пирога до свята і не тільки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7428
Для його приготування вам навіть плита не знадобиться
Ароматна пишна домашня випічка актуальна навіть на новорічному столі. Але якщо не хочеться довго стояти біля плити, вас виручить банановий пиріг.
У це складно повірити, але для його приготування вам не доведеться вмикати духовку. Приготувати такий пиріг на сковороді. До того ж вам знадобиться лише шість інгредієнтів та не більше 20 хвилин часу. Як приготувати такий десерт нашвидкуруч, розповідає "Фокус".
Як приготувати банановий пиріг на сковороді
Інгредієнти:
- банани — 2 шт.;
- яйця — 2 шт.;
- борошно пшеничне або рисове — 60-70 г;
- йогурт — 25 г;
- розпушувач — 1/2 ч. л;
- цукор — 1 ст. л. (або підсолоджувач 2 г за бажанням).
Спосіб приготування:
- Яйця протягом 4-5 хвилин збиваємо в пишну щільну піну. В отриману масу додаємо борошно, йогурт, розпушувач, цукор (або підсолоджувач) та обережно все перемішуємо.
- Бабани чистимо і розрізаємо вздовж і впоперек на чотири частини. Викладаємо їх на дно нагрітої сковороди.
- Зверху на банани виливаємо тісто, накриваємо кришкою та смажимо на невеликому вогні протягом 15 хвилин.
- Даємо пирогу охолонути, дістаємо з форми, викладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Готовий банановий пиріг подаємо зі згущеним молоком, розтопленим шоколадом або домашньою карамеллю. Смачного!