Оселедець під шубою буде втричі смачнішим: один несподіваний інгредієнт змінить смак салату

Читать на русском
Автор
18549
Весь секрет — у додаванні гранатових зерен
Весь секрет — у додаванні гранатових зерен. Фото 1000.menu

З цим компонентом буде значно смачніше

Ми розповідали, як замінити основний інгредієнт у класичному рецепті "Шуби", щоб було значно смачніше. Тепер розповідаємо, що додати, щоб підкреслити смак оселедця у салаті.

Все, що для цього потрібно – прибрати з салату картоплю і в правильний момент додати гранат. Рецептом поділились на порталі Pixelinform.

Інгредієнти:

  • 250 г філе оселедця
  • 50 г червоної цибулі
  • 100 г моркви
  • 100 г буряків
  • 50 г гранату,
  • 1 яйце
  • 75 г майонезу
  • 2 г солі
  • 1 г цукру

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь витягаємо оселедця з упаковки і викладаємо на паперові рушники. Вони вберуть зайвий жир.
  2. Відварені овочі – буряк та морква – необхідно остудити. Після цього чистимо їх та натираємо на великій тертці.
  3. Попередньої підготовки вимагає і цибуля. Її потрібно дрібно нарізати та перемішати з цукром.
  4. Після цього можна починати збирати. Салат вийде особливо гарним, якщо викладати його шарами у кулінарному кільці.
  5. Першим шаром кладемо нарізаний на маленькі кубики оселедець. Його ще необхідно перемішати з цибулею і 1 чайною ложкою майонезу.
  6. На нього кладемо варене яйце, натерте на тертці. Солимо шар і змащуємо його майонезом.
  7. Після цього, перемежаючи майонезом, кладемо моркву та буряк. Ще через шар майонезу на верхівку салату викладаємо гранат.

Залишаємо салат на годину в холодильнику. Гранат чудово підкреслює смак риби. Також ми ділились рецептом чудового салату з мандаринами.