Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Стрільців чекає вихід із боргової ями, а Риб — процвітання

Читать на русском
Автор
57290
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 4 по 10 грудня 2023 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 4 по 10 грудня 2023 року. Фото pixabay.com

Розповідаємо, що чекає на всі знаки протягом тижня

Початок грудня у 2023 році дуже у багатьох ознаменується різними фінансовими труднощами, проте деякі навпаки в цей час зможуть налагодити своє матеріальне становище і навіть розпочати нову справу.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 4 по 10 грудня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Десятка жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що цього тижня Ви будете тривожні, а Вашим очікуванням не судилося здійснитися. Але сильно не сумуйте, швидше за все це тимчасово.

Телець — Блазень

Які гроші можуть мати Дурень? Гроші його не люблять, але йому і без них нормально живеться. Постарайтеся відволіктися від матеріального. Справи можуть не дуже йти, можливо, доведеться змінити місце проживання, але Ви з цим впораєтеся.

Близнюки — перевернутий Маг

На тижні у Вас може з’явитися суперник або виникне якась інша тупикова ситуація, через що у Вас зникнуть амбіції та бажання розвиватись. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Рак — перевернутий Диявол

У цьому положенні карта говорить про хитке фінансове становище. Гроші з ряду причин не принесуть Вам радості найближчим часом. Крім того, Ви можете опинитися крайнім у неприємній ситуації на роботі.

Лев — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що найближчий тиждень у Вас буде сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Діва — Правосуддя

На наступному тижні Ваші фінансові справи складуться добре, грошова суперечка може закінчитися з вигідним для Вас результатом, Вам можуть повернути борг або виплатити компенсацію.

Терези — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що на тижні Ваш успіх може піти у Вас з-під носа і дістатись комусь іншому.

Скорпіон — Паж мечів

Чекайте на цьому тижні новин, пов’язаних із грошима. Також картка рекомендує сісти та зайнятися аналізом своїх витрат і доходів, можливо переглянути свої плани — зараз для цього дуже сприятливий момент.

Стрілець — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що протягом тижня Ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Козоріг — Паж пентаклів

Наступний тиждень принесе ресурси для роботи. Якщо є бажання і можливість займатися якоюсь справою, то займайтеся, оскільки висока ймовірність, що вона виявиться прибутковою. Також настав чудовий час для напрацювання нових контактів та оформлення угод.

Водолій — П’ятірка жезлів

Незабаром у Вас може вийти вирішити фінансові питання та покращити своє матеріальне становище, але для цього доведеться докласти зусиль. Також можливий переїзд.

Риби — Королева пентаклів

На наступному тижні Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити своє матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом Ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в грудні за картами Таро.