Гороскоп Таро на грудень 2023: Овнів чекає підйом, а Водоліїв — море смутку

Читать на русском
Автор
63980
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на грудень 2023 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на грудень 2023 року. Фото pixabay.com

Для багатьох цей місяць стане вдалим

Останній місяць у 2023 році буде неоднозначним, — одні отримають масу можливостей чогось досягти наостанок, тоді як на інших навпаки чекає апатія, розчарування та втрати.

Про це вказують карти Таро, які випали в розкладі на грудень 2023 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Король пентаклів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Телець — перевернута Королева пентаклів

Грудень у Вас може бути неприємним. Можуть розпочатися проблеми чи сварки, зірватися плани, може зникнути бажання розвиватися чи щось робити. Карти Таро радять Вам прислухатися до серця та бути більш відкритими.

Близнюки — перевернута Четвірка мечів

Попереду у Вас нові битви, — можливе повернення старих проблем чи справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію. Не кидайтеся у вир з головою, щоб не зробити помилок.

Рак — перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія і віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Лев — Вісімка мечів

Незабаром Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Діва — Король мечів

Ще ця карта відома як "Влада". Вона каже, що найближчим часом доля може влаштувати Вам "іспит", невелике випробування, але силою ясного розуму та рішучості Ви впораєтеся з ним.

Терези — Повішений

Ця карта говорить про людину, яка зріклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитися цінності або статися інші зміни в житті.

Скорпіон — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта ще називається "Владика поразки", і вона попереджає, що незабаром у Вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Стрілець — Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалим місяць видасться на професійному фронті.

Козоріг — Двійка жезлів

Це — Владика домініону, який має на озброєнні минулі здобутки, і разом із ними замислює нову справу, яка має всі шанси на успіх. Але уникайте занадто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Водолій — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Чекайте у грудні поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовного зростання.

Риби — Маг

Ця карта говорить, що в найближчому місяці Ви можете отримати можливість досягти успіху, вирішити якісь завдання та примножити статки шляхом творчих та частково екстравагантних рішень. Не бійтеся пробувати нове.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, яка одна елементарна звичка може на 20% зменшити ризик хвороб серця.