Гороскоп Таро на тиждень: Левів чекає на обман, а Водоліїв — гармонія та благополуччя

Читать на русском
Автор
71501
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 4 по 10 грудня
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 4 по 10 грудня. Фото s2.best-wallpaper.net

Тиждень обіцяє бути напрочуд хорошим

Початок грудня 2023 року не обійдеться без прикрих неприємностей, проте багатьом принесе сприятливі можливості, гарні новини та чудовий настрій.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 4 по 10 грудня 2023 року включно.

Овен — Світ

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що найближчим часом Ви зможете наблизитись до матеріального та сімейного благополуччя. Також це буде гарний час для подорожей.

Телець — Імператриця

Імператриця каже, що задум чи справа, яка Вас дуже хвилює, зростатиме і розвиватиметься, за допомогою любові та ніжності Ви успішно правитимете балом. Цього тижня Ви будете любити і бути коханими, насолоджуватися радощами життя, і можливо навіть зробите крок до шлюбу або зачаття потомства.

Близнюки — перевернута П’ятірка пентаклів

У цьому положенні карта вказує, що незабаром у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, можливо, почнете одужувати.

Рак — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Лев — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що незабаром Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні найближчим часом, хтось у Вашому оточенні може носити маску.

Діва — Королева кубків

Найближчим часом Ви будете схильні сприймати все занадто близько до серця. Так що постарайтеся не накручувати себе і провести якнайбільше часу з близькими.

Терези — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Найближчим часом Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Скорпіон — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Стрілець — перевернута Дев’ятка жезлів

Найближчим часом у Вашому житті може спливти якась неприємність, яка з Вами вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або людини з минулого. Будьте зібрані і насторожі, тоді Ви зможете дати відсіч і все вирішити на краще.

Козоріг — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Водолій — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досягнутого успіху, і вона вказує на гармонію та благополуччя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Риби — Шістка жезлів

Ще ця карта називається Владикою тріумфу, і вона обіцяє успіх, грошові надходження, позитивний результат роботи, виграш.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в грудні за картами Таро.