І сім’я сита, і ви не втомилися: ситна вечеря зі шматочка гарбуза та жмені макаронів

Читати російською
Автор

Цей рецепт проситимуть навіть досвідчені гурмани

У справжню гарбузову пору яких тільки страв ми не готуємо з нею: і кашу за бабусиним рецептом, і готуємо фантастичні салати й навіть додаємо в картопляне пюре. Якщо готові повністю поринути в аромат та смак осені, пропонуємо приготувати макарони з гарбузом.

Спробувавши раз таку страву за рецептом "Важно знать", ви не зможете більше уявити свою осінню кухню без таких макаронів. Текстура гарбуза дарує особливу нотку, а сир завершує смак на вищому рівні. Страва точно урізноманітнить ваше меню і стане вашим фірмовим. Чи не відмовляйте собі в задоволенні.

Як приготувати макарони з гарбузом

Інгредієнти:

  • 250 г макаронів;
  • 250 г гарбуза;
  • 100 г твердого сиру;
  • олія (для смаження);
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. іМакарони відваріть до готовності відповідно до інструкції на упакуваннs.
  2. Гарбуз очистьте, видаліть насіння і натріть на тертці.
  3. Розігрійте сковороду з олією, додайте натертий гарбуз. Посоліть її, накрийте кришкою і готуйте протягом 7 хвилин — гарбуз повинен стати м’яким.
  4. Коли гарбуз буде готовим, додайте в сковороду готові макарони. Все посипте тертим твердим сиром, перемішайте і дайте розтанути. За бажання посипте гарбуз тертим твердим сиром при подачі.

З гарбуза можна також приготувати незвичайну годину з медом за рецептом "Телеграфа". Такого ви точно не купите у магазині.