Ваша кімнатна рослина може бути вампіром: 3 квітки, які крадуть щастя

Читать на русском
Автор
7085
Не усі рослини можуть бути гарними сусідами
Не усі рослини можуть бути гарними сусідами. Фото Телеграф

Деяким зеленим друзям варто бути подалі від спальні чи вітальні

У світі, де кожен день ми шукаємо способи збагатити своє життя позитивною енергією, не слід недооцінювати силу рослин. Вони не лише прикрашають наші домівки та очищають повітря, але й мають потужну енергетику, яка може впливати на нашу атмосферу та настрій, проганяти злих духів. Однак, згідно з езотеричними вченнями, деякі рослини можуть витягувати позитивну енергію з простору, створюючи негативну атмосферу. Ось п'ять рослин, які слід уникати в житлових приміщеннях.

Циперус

Ця рослина, хоч і відома своєю здатністю очищати воду, може вважатися "енергетичним вампіром". В езотериці вона символізує застрягання в минулому та може сповільнювати потік позитивних змін.

Бегонія

Хоча бегонія й може служити як прекрасний декоративний елемент, вона також має репутацію рослини, що приносить печаль та похмурі думки, особливо якщо її тримати в спальні чи місцях відпочинку.

Фіалка

Фіалка часто прикрашає наші будинки. Але ця квітка вважається справжнім енергетичним вампіром. Вважається, що рослина харчується енергією господаря, тому рекомендується ставити цю рослину в кімнатах, де ви буваєте не часто. До прикладу, у коридорах.

При виборі рослин для вашого дому важливо не лише керуватися їх зовнішнім виглядом, але й враховувати їх енергетичні властивості. Згідно з фен-шуй та іншими езотеричними вченнями, краще обирати рослини з м'якими листками та округлими формами, які сприяють руху позитивної енергії та приваблюють щастя і благополуччя.

Нагадаємо, раніше ми докладніше розповідали про фіалку та чому вона вважається рослиною-вампіром. Також окрасою і оберегом вашого будинку може стати не жива рослина, а красивий букет з осіннього листя, але його треба правильно зібрати.