Як правильно заговорити лавровий лист на багатство: час залишити бідність у минулому

Читать на русском
Автор
2253
Ця спеція була символом перемоги
Ця спеція була символом перемоги. Фото Телеграф

Лавровий лист був особливим символом з давніх давен

У давнину лаврове дерево вважалося священним, а його листя символізувало торжество та успіх. У сучасному світі езотерики лавровий лист часто використовують у ритуалах та обрядах, спрямованих на залучення багатства та процвітання. Кажуть, що з допомогою правильно замовленого лаврового листа можна привернути фінансову удачу.

Щоб виконати ритуал залучення багатства, вам знадобиться три свіжих лаврових листа, золотиста свічка та маленький конверт або мішечок. Оптимальний час для ритуалу – це зростаючий місяць, коли енергії зростання та примноження найсильніші.

Перед початком ритуалу очистіть простір, в якому ви збираєтесь його проводити. Можна скористатися димом шавлії або паличками з благовоніями, аби вигнати негативні енергії.

Підготовка листя. Візьміть лавровий лист і напишіть на ньому своє ім'я та суму грошей, яку ви бажаєте привернути, або слово "багатство". Робіть це з позитивними думками про ваше майбутнє фінансове благополуччя.

Медитація та візуалізація. Засвітіть золотисту свічку та сфокусуйтеся на полум'ї. Уявіть, як ваше бажання збільшується разом із полум'ям, і як універсум відгукується на ваше прохання.

Замовляння листя. Тримаючи лист у руках, читайте своє прохання вголос або про себе, при цьому відчуваючи вдячність за вже отримане багатство.

Завершення ритуалу. Покладіть лист у конверт або мішечок і заховайте в безпечне місце, де він не буде турбований. Деякі вірять, що носити його в гаманці або сховищі для грошей може підсилити ефект.

Подяка. Завершіть ритуал словами подяки до Всесвіту за допомогу у досягненні ваших фінансових цілей.

Нагадаємо, що лавровий лист може стати вашим захисником під час сну. Варто лише покласти його під подушку. Крім того він є серед оберегів, що захищають від застуди.