Залиште негатив за порогом: чому лавровий лист вішають над дверима

Читать на русском
Автор
890
Вхід до будинку чи кімнати предки захищали від злих сил
Вхід до будинку чи кімнати предки захищали від злих сил. Фото Телеграф

Лавровий лист вважався потужним оберегом, тому не дивно, що його використовували для захисту входу до будинку

Лавровий лист — не лише популярний інгредієнт у кулінарії, а й давній символ перемоги та захисту. До прикладу, ним обкурюють будинок, або вішають над дверима оселі, аби відгородити дім від негативних енергій та забезпечити благополуччя його мешканцям.

Лавровий лист відомий з давніх часів як символ перемоги та відваги. Його зображували на монетах, вінцях переможців, і воно було відзнакою заслуг перед суспільством. У езотериці вважається, що лавровий лист має силу відганяти негативні енергії. Оскільки вважалося, що через відкриті двері до будинку можуть проникнути злі сили та й злодії, до входу завжди вішали оберіг.

Відповідно, враховуючи потужну ауру цієї спеції, її також вішають над дверима для захисту дому від злих духів та негативних вібрацій. Відповідно, зла сила чи недоброзичлива людина не зможе вам нашкодити, коли ви відкриєте двері. Також лавровий лист створює енергетичний бар'єр, який відганяє негативність і допомагає утримувати гармонію та спокій у домі. Вішаючи лавровий лист над дверима, ми продовжуємо давню традицію, яка символізує бажання миру, захисту та благополуччя.

Нагадаємо, що лавровий лист може допомогти залучити багатство у ваше життя, якщо правильно його замовити. Також ця диво-спеція захищатиме сон людини, якщо покласти її під подушку.