Розізлите духів і порушите ваш сон: чи варто мити вікна після заходу сонця

Читать на русском
Автор
7982
Краще мити вікна зранку
Краще мити вікна зранку. Фото Телеграф

Ви можете не лише накликати біду, але й порушити свій біоритм

Миття вікон завжди було важливим елементом домашньої роботи, яке дозволяє дому виглядати охайно і приємно. Однак народні повір'я наполегливо не рекомендують займатися прибиранням ввечері. Дізнаймося чому.

Енергетика дому

Віриться, що під час миття вікон вдень, коли сонце світить, ми "відмиваємо" негативну енергію, замість того, щоб допускати її до будинку. Ввечері ж, при відсутності сонячного світла, ризикують "замкнути" негатив всередині. Важливою є й фаза місяця. Ввечері, коли місяць стає все більш активним, він може впливати на дії людини, роблячи їх менш продуктивними.

Також є прикмети, що кажуть, що вночі духи та інші невидимі сили стають активнішими. Миття вікон ввечері може привертати їх увагу до вашого будинку. Існує і практична точка зору. Ввечері, коли організм готується до сну, займатися активною діяльністю не варто, адже можна порушити свій біоритм.

Якщо вам некомфортно мити вікна після заходу сонця, краще залиште цю справу на інший час. Так, ви збережете гармонію вдома і забезпечите собі спокійний сон. Найголовніше — дбати про свій духовний спокій і комфорт.

Нагадаємо, що те ж саме стосується й миття підлоги ввечері. Наші предки не рекомендували мити будинок після заходу сонця. А ось пранням не рекомендували займатися як ввечері, так і зранку. Прати рано вранці вважалося поганою прикметою та просто непрактичною справою.