Забули, куди поклали: 5 народних способів, як знайти загублену вдома дрібницю

Читати російською
Автор

Наші предки мали багато способів відшукати згублену річ

Забути, де ви поклали ключі від машини або дорогий ланцюжок, — цілком звичайна ситуація, з якою стикається кожен із нас. Іноді здається, що річ зникла безслідно, але не варто панікувати. Наші предки розробили чимало способів, як допомогти собі в таких моментах. Існують різноманітні народні прийоми, які допоможуть знайти загублену річ.

Молитва святому Антонію

Святий Антоній відомий як покровитель зниклих речей. Є молитва, яку можна прочитати, щоб знайти загублену річ: "Святий Антонію, ти завжди допомагаєш знайти загублене, допоможи мені знайти (назва речі)".

Зайти назад у двері

Цей спосіб є одним із найпростіших. Якщо ви щойно повернулися додому і відразу ж помітили, що загубили щось важливе, спробуйте вийти і зайти назад через двері. Це може допомогти "скасувати" забуття.

Подивитися у дзеркало

Дзеркало може бути не лише засобом перевірки вашого вигляду, але й допомогти пригадати, де ви залишили потрібну річ. Спробуйте подивитися в дзеркало і згадати свої останні дії.

Обережне прибирання

Почніть прибирати в кімнаті, де ви востаннє бачили річ. Часто під час прибирання знаходяться всі загублені речі.

Медитація:

Спробуйте заспокоїтись та зосередьтесь. Закрийте очі та відчуйте, де може бути ваша річ. Іноді наша підсвідомість знає, де знаходиться загублена річ.

Зберігайте спокій та систематизуйте свої речі, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій. Якщо втрачена річ важлива, не соромтеся звертатися за допомогою до інших. Іноді чужий погляд допомагає побачити очевидне. І, звісно, вірте в себе — ви обов'язково знайдете загублене, якщо докладете достатньо зусиль та позитивно налаштуєтесь.

Нагадаємо, раніше ми докладніше розповідали про те, навіщо дивитися в дзеркало, аби знайти загублену річ. Водночас із дзеркалами варто бути обережним, адже неправильна поведінка може призвести до нещасть. До прикладу, якщо їсти перед дзеркалом.