Чому кидають монети у фонтан і як правильно це робити, щоб привернути удачу

Читать на русском
Автор
1662
У популярних туристичних фонтанах не просто так лежить багато монет
У популярних туристичних фонтанах не просто так лежить багато монет. Фото Телеграф

Коли ви кидаєте монету у фонтан, це не просто мініатюрний ритуал або традиція. Це спосіб спілкування з Всесвітом

Фонтани, що розташовані у серці міст, завжди привертали увагу перехожих. Але не всі знають, чому люди кидають монети в їх воду, сподіваючись на щось неймовірне.

Ця відома усім традиція веде свій початок від древніх римлян. Щоб завдячити богам за чисту воду, вони приносили невеликі жертви, кидаючи мідяки у джерела. З часом, поняття "жертва" стало символічним, та дійшло до наших днів як кидання монетки.

Для багатьох кидаючих монетку водойма стає місцем, де вони залишають свої бажання. Віриться, що глибини фонтану можуть перетворити мрію у реальність. Ось кілька правил, як це зробити правильно:

  1. Оберіть монету. Традиційно кидають найменший номінал. Але суть не в цінності монети, а в її енергетиці.
  2. Зачиніть очі та зосередьтеся. Цей момент — ваш особистий контакт із Всесвітом.
  3. Киньте монету лівою рукою через праве плече. Так ви направите своє бажання у простір, обминаючи усі перешкоди.

До слова, відомо, що кожен рік з найбільшого фонтана міста Рим вибирають понад мільйон євро. Ці кошти зазвичай спрямовують на благодійність.

Нагадаємо, що лавровий лист також є потужним талісманом. У багатьох ритуалах служить магічним атрибутом, який може залучити до вас фінансовий успіх та багатство, особливо коли його кладуть у гаманець. Також не забувайте про давні ритуали наших предків, які вважали, що поклавши гроші в кутках квартири, можна залучити до оселі більше багатства.