Втратите багатство та щастя: чому віддавати борги ввечері – катастрофа

Читать на русском
Автор
1545
Гроші – це не просто папірчики та монетки. Вони є носіями енергії та емоцій Новина оновлена 11 жовтня 2023, 14:12
Гроші – це не просто папірчики та монетки. Вони є носіями енергії та емоцій. Фото Телеграф

Щоб зберегти позитивний заряд ваших фінансів і не допустити непотрібних енергетичних втрат, уникайте фінансових операцій у вечірній час

Від незапам'ятних часів наші предки дотримувалися різних прикмет і традицій. Існують цікаві правила, що стосуються грошей, що ми навіть не замислюємося про їхнє дотримання. До прикладу, гроші не кладуть у кишеню. Один з таких правил говорить про те, що гроші не слід віддавати чи брати в борг увечері. Чому ж так?

Ввечері, коли сонце сідає, енергетичне поле землі перебудовується. Сутінки вважаються періодом, коли активізуються різні приховані сили. У цей час може збільшуватися вплив негативної енергії, а гроші, які передаються в руки до рук, можуть "втратити" частину своєї позитивної енергії.

Гроші не лише засіб обміну, вони також є носіями енергії. Коли ви приймаєте або передаєте гроші, ви також передаєте енергетичний заряд. Увечері, коли енергетика слабка, такий обмін може призвести до "втрати" позитивних вібрацій.

У минулому, коли електрика була рідкістю, люди активно використовували денне світло. Ввечері життя сповільнювалося, а темрява приносила з собою невідомість. Не віддавати гроші ввечері могло стати способом уникнення плутанини, а також додаткового захисту від небажаних енергетичних зв'язків.

Віддавати борги ввечері може символізувати "затемнення" вашого благополуччя. Така дія може навести на думку, що ви втрачаєте його, коли день відходить.

Нагадаємо, що правильне зберігання грошей може впливати на ваше фінансове благополуччя. Не рекомендується ховати кошти під матрацом, адже гроші, що "сплять", можуть не працювати на вас. Також, тримаючи фінанси у кишенях, можна ненавмисно привабити фінансові неприємності. Не піддавайте свої заощадження ризику, обираючи неправильне місце зберігання.