Під матрацом фінансам не місце: де зберігати гроші і куди їх класти не можна

Читать на русском
Автор
3969
Гроші – це не просто папірці або металеві монети. Це енергія, яка взаємодіє з оточуючим простором
Гроші – це не просто папірці або металеві монети. Це енергія, яка взаємодіє з оточуючим простором. Фото Телеграф

Дайте своїм фінансам можливість працювати на вас, навіть лежачи в місці для зберігання

Гроші завжди були не лише засобом обміну, але й символом добробуту, успіху та стабільності. Тому в народі мали багато прикмет про них, обрядів для примноження багатства, а також своє бачення щодо того, як найкраще зберігати гроші у домі, щоб привертати до себе благополуччя.

Де краще зберігати гроші:

  • Південно-східна частина будинку. Згідно з фен-шуй, ця зона відповідає за багатство та достаток. Зберігання грошей тут допоможе збільшити ваші фінансові можливості.
  • Червоні або золоті мішечки. Ці кольори символізують багатство та привабливість. Гроші, які зберігаються в таких мішечках, можуть "працювати" на приваблення нових коштів.
  • Металеві скриньки. Метал, особливо срібло та золото, має властивості, які притягують багатство. Тому металеві каси чи сейфи – це ідеальне місце для ваших заощаджень.

Де краще не зберігати гроші:

  • Під матрацем або подушкою. Це місце асоціюється зі сном і пасивністю, тому гроші, зберігані тут, можуть "заснути" і не працювати на вас.
  • Біля вхідних дверей. Гроші, розміщені тут, можуть "втікти" з вашого дому так само швидко, як і прийшли.
  • В ванній чи на кухні. Вода символізує втрату. Гроші, які зберігаються біля джерел води, можуть "витікати" з вашого життя.

Нагадаємо, що ваший гаманець може стати магнітом для багатства, якщо правильно підібрати та розмістити в ньому певні предмети. Також, ваш образ та одяг, який ви обираєте, має свою енергетику, яка може притягувати чи відштовхувати фінансовий успіх.