Як покращити своє фінансове становище за допомогою "чарівних" слів: поради, які ви повинні знати

Читать на русском
Автор
2482
Правильні слова можуть матеріалізувати бажане
Правильні слова можуть матеріалізувати бажане. Фото Телеграф

Існує кілька способів залучити багатство за допомогою особливих слів

Ви хочете поліпшити своє фінансове становище, але не знаєте, з чого почати? Можливо, вам варто звернути увагу на свою мову. Слова, які ми вимовляємо, мають велику силу. Вони, як і ваше ім'я, можуть притягувати або відштовхувати гроші, удачу і успіх.

Слова, які притягують гроші

Езотерики та психологи стверджують, що наша думка і мова формують нашу реальність. Якщо ми постійно думаємо і говоримо про брак, борги і проблеми, то ми привертаємо їх до себе. Але якщо ми думаємо і говоримо про достаток, можливості і перспективи, то ми залучаємо їх у своє життя. Тому дуже важливо позбутися негативних слів і замінити їх позитивними.

За дослідженнями, щоб притягнути гроші і удачу, потрібно використовувати наступні сім слів: щастя, багатство, удача, успіх, процвітання, мрія, радість. Ці слова мають високу енергетичну вібрацію і стимулюють позитивні зміни у вашому житті. Вони також допомагають вам покращити своє самопочуття і самовпевненість.

Крім того, не забувайте про слова любові і подяки. Це найпотужніші слова у всесвіті. Вони випромінюють любов і вдячність до всього, що у вас є, і до всього, що прийде до вас. Вони також змушують всесвіт взаємодіяти з вами на тому ж рівні.

Формула царя Соломона

Існує також спеціальна формула, яку приписують біблійному царю Соломону — наймудрішому і найбагатшому правителю свого часу. Ця формула базується на принципі трійці — три слова, які охоплюють три аспекти життя: гроші, щастя і любов.

Формула звучить так: "Я залучаю гроші! Я стверджую щастя! Я множу любов!". Це просте речення містить в собі велику силу. Воно допомагає вам налаштуватися на бажану частоту, активізувати свою творчу силу і притягнути до себе все, що ви хочете.

Щоб використовувати цю формулу, вам потрібно регулярно повторювати її вголос, писати або навіть наспівувати. Ви можете робити це в будь-який час і в будь-якому місці, але найкраще — вранці і ввечері, коли ваш мозок перебуває в альфа-стані і легше сприймає нову інформацію.

Молитви на удачу і багатство

Якщо ви вірите в Бога і хочете звернутися до нього за допомогою, то ви можете скористатися молитвами на удачу і багатство. За православними канонами, про фінансову удачу і захист в будь-яких справах просять святого Миколая Чудотворця, янгола-охоронця або святого покровителя.

Молитва про багатство до Миколая Чудотворця звучить так: "Святий Миколай Чудотворець, молю Тебе про допомогу. Прошу, будь до мене суворий, але справедливий. Пошли мені достаток і достаток по вірі моїй і вбережи від помилок. Дай мені мудрості, щоб грамотно розпоряджатися грошима, і залучи можливості, які дарують мені фінансову свободу. Надіюся на тебе, бо ти допомагаєш кожному, хто просить. Нехай прославиться ім'я твоє на віки віків. Амінь".

Варто запам'ятати також молитву до янгола-охоронця — ці слова здатні залучити не тільки фінансовий успіх, а й удачу в ризикованих починаннях: "Я закликаю свого янгола-охоронця доторкнутися до моєї долі, направити мої шляхи в русло благополуччя і удачі. Коли янгол-охоронець мій почує мене, благословенним дивом моє життя отримає новий сенс, і я знайду успіх у справі сьогоднішній, і в справах майбутніх не буде перешкод для мене, бо рука мого янгола-охоронця веде мене. Амінь".

Нагадаємо, ви можете дізнатися, як створити оптимальні умови для красули — грошового дерева, щоб вона цвіла не гірше, ніж орхідея. А також як використовувати м'яту не тільки як ароматичну траву, а й як привабливий для грошей магніт.