Можна віддати своє щастя: 5 речей, якими не варто ділитися просто так

Читать на русском
Автор
62194
Однією з таких речей є віник
Однією з таких речей є віник. Фото Телеграф

Іноді ми хочемо позбутися непотрібних або зайвих речей, подумавши, що таким чином ми зробимо добро комусь іншому

Не всі речі можна віддавати задарма, бо це може мати неприємні наслідки для вас і для того, кому ви їх віддаєте. До прикладу, шкарпетки, які також не варто засовувати одна в одну. Це можуть бути фінансові проблеми, хвороби, конфлікти, розлучення або навіть смерть. Такі речі не варто ігнорувати або сприймати як незначні. Вони є сигналами, яким треба приділити увагу і вжити заходів.

Якщо ви хочете зберегти своє щастя і добробут, то ознайомтеся з цим списком речей, які не варто віддавати задарма. Можливо, це допоможе вам уникнути багатьох проблем і жити спокійно.

Дорогоцінності та біжутерія

Найбільше це правило стосується прикрас – як дорогоцінних, так і біжутерії. Вважається, що під час носіння прикрас вони наповнюються енергетикою свого власника. Тому віддавати ці речі фактично з частинкою своєї енергетики небезпечно. Прикраси можуть передавати не тільки позитивну енергетику, але і негативну – наприклад, якщо людина хвора або нещаслива. Так само варто бути обережними, якщо хтось вам дарує прикраси, які раніше кимось одягалися. Адже в такому разі є ризик забрати на себе біди того, хто носив цю прикрасу. Першочергово це стосується прикрас із золота, срібла і платини.

Одяг та взуття

Речі, які ми постійно носимо, автоматично наповнюються нашою енергетикою. Тому віддавати свій одяг чи взуття комусь досить небажано – таким чином ви можете віддати своє щастя і благополуччя іншій людині. За словами езотерика Олександра Паламарчука, одяг і взуття можуть передавати не тільки позитивну енергетику, але і негативну – наприклад, якщо людина мала проблеми з грошима або здоров'ям. Так само небажано отримувати такі речі від когось, адже в такому разі ви не знаєте, чи не передасть вам та людина з одягом свої біди і нещастя – можливо ненавмисно, а можливо і зі злим задумом. Якщо ж ви отримали від когось одяг, який носила та людина, можна провести своєрідний обряд очищення – випрати речі, додавши до порошку сіль.

Віник

Звісно, нечасто зустрічаються ситуації, коли хтось комусь дарує віник, проте й такі випадки бувають. Насправді краще уникати таких подарунків – не дарувати самим і не брати від когось. Вважається, що віник – це символ чистоти і охорони дому. Тому віддавати його комусь – це значить позбавляти свого будинку захисту і притягувати до нього бруд і хаос. За словами езотерика Влада Росса, віник також може передавати негативну енергетику, якщо його використовували для прибирання пилу або сміття. Якщо ж хтось вам дарує віник, можна просто дати цій людині кілька монет – вийде, що ви його купили, а не взяли задарма.

Рушники, шарфи і годинники

Такі речі з давніх давен вважалися символами розлуки та сварок, тому їх точно не можна назвати кращими подарунками. За повір'ями, рушники і шарфи означають те, що людина хоче позбутися вашого товариства або створити між вами дистанцію. Годинники ж передвіщають скорочення життя або розрив стосунків. Тому не варто віддавати такі речі задарма нікому, а особливо своїм близьким і друзям. Якщо ж ви хочете подарувати таку річ, то краще попросити від неї символічну оплату – так ви знешкодите негативний знак.

Шкарпетки

Тут йдеться не про ті речі, які вже хтось носив, а про нові. Так, не варто дарувати комусь шкарпетки, адже це руйнує ваш зв'язок з цією людиною. За повір'ями, шкарпетки означають те, що людина хоче вас побачити якомога рідше або зовсім забути про вас. Тому дарувати своєму чоловіку чи хлопцю шкарпетки на свято – це погана ідея. Якщо ж ви отримали такий подарунок, то краще не одягати його, а викинути або передати комусь іншому.

Нагадаємо, що наш дім — це не тільки місце, де ми живемо, але і джерело нашої енергетики, щастя і благополуччя. Тому важливо слідкувати за тим, що ми тримаємо в своєму домашньому просторі і як це впливає на нас. Деякі речі можуть притягувати до нас біду, хворобу, самотність або злість і їх варто викинути або позбутися якомога швидше. Нагадаємо також, що не всі речі можна віддавати задарма, бо це може мати неприємні наслідки для вас і для того, кому ви їх віддаєте. Також не варто віддавати деякі свої старі речі бідним людям, бо це може передати їм вашу негативну енергетику або вашу долю.