Сухі квіти в будинку: як не допустити негативного впливу на вас і ваш дім

Читать на русском
Автор
1234
Засушені квіти вдома — це не завжди погано
Засушені квіти вдома — це не завжди погано. Фото Телеграф

Хоча букет буде радувати вас довго і не потребуватиме особливого догляду

Квіти в будинку — це завжди гарно і затишно. Але не завжди ми можемо дозволити собі купувати свіжі букети, тому часто залишаємо засохлі квіти на пам'ять про якусь подію або людину. Утім, за народними прикметами, сухі квіти в будинку не принесуть нічого хорошого, як і штучні квіти.

Вважається, що оскільки квіти втрачають свою красу в міру в'янення, їхній власник також може втратити свої життєві сили, захворіти і накликати біду. До того ж якщо засушені квіти залишити у вазі з водою, то вона починає загнивати. Крім неприємного запаху це загрожує і появою безлічі бактерій, що негативно позначається на здоров'ї та гігієні.

З сухими квітами удома пов'язані й інші прикмети. Згідно забобонам, вони можуть: притягувати нещастя, накликати смерть, призвести до втрати близької людини, спричинити фінансові втрати, накликати втрату сімейного благополуччя, спричинити розвиток хвороб.

Особливо небезпечними є засушені троянди, особливо якщо це букет з вашого весілля. Вони можуть стати причиною розладу подружньому житті або розлучення.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, які квіти залучають гроші і позбавляють вас від негативу. Ми розповіли про топ-3 рослини для квартири, які допоможуть вам збагатитися і знайти гармонію. Також ми розкрили секрети, як бузок може зробити вас багатими і щасливими. Розповіли про прикмети і забобони, які варто знати, якщо ви хочете мати цю чудову рослину у своєму домі.