"Плачу. Плачу, бо я розумію": Джамала розповіла, чому розплакалася під час відпочинку на Сицилії (фото)

Читать на русском
Автор
1373
Джамала на Сицилії
Джамала на Сицилії. Фото www.instagram.com/jamalajaaa

Співачка хоче, щоб Крим був таким самим

Українська співачка Джамала відпочиває на Сицилії. Вона розповіла, що ця подорож сталася для неї випадково, але вона відчуває зв'язок з цим місцем. Вона також згадала рідний Крим, який міг бути таким самим.

Співачка поділилася своїми враженнями в Instagram, де опублікувала фото на фоні туристичних принад острова. Вона написала, що розплакалася, побачивши амфітеатр, де хотіла б співати свій альбом QIRIM. Вона також розповіла про свої мрії, бажання і споріднення з Сицилією.

Джамала зазначила, що їй нагадують Крим пурпурові камінці, море і люди. Вона сказала, що плаче, бо розуміє, що люди на Сицилії роблять прекрасні вистави і фестивалі, а в Криму російський окупант руйнує історичні місця.

"Плачу. Плачу, бо я розумію, що люди не так вже і далеко від нас в місці, яке насправді мені нагадує Крим, роблять прекрасні вистави, арт-фестивалі (днями буде ще фестиваль джазу) використовують руїни для прекрасного, а водночас наш сусід, який роками вплутувався своїм паразитним корінням в наше життя робить руїни з історичних місць в твоєму домі", — написала співачка. Джамала також зазначила, що вперше читає книгу "За перекопом є земля" і що це місце, в яке хочеться повернутися.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як Оля Фреймут показала, як проводить час з коханим у Львові. Ми розповіли про їхню зустріч після розлуки і про те, як вони насолоджувалися атмосферою міста. Також ми розкрили, хто такий новий обранець телеведучої і чим він займається. Також ми розповідали про те, як українська акторка присоромила турецький ресторан через борщ. Вона висловила незадоволення тим, що в меню борщ називали російським супом.