Як залучити любов і вийти заміж: обряди, прикмети, ворожіння і молитви, які вам допоможуть

Читать на русском
Автор
1770
Обряд з червоною стрічкою допоможе вам налаштуватися на пошук партнера
Обряд з червоною стрічкою допоможе вам налаштуватися на пошук партнера. Фото Телеграф

Наші предки вірили у силу обрядів і прикмет, які можуть вказати на майбутні стосунки чи навіть привабити їх

Знайти кохання і вийти заміж — це мета багатьох жінок, а є деякі традиційні способи, які вважаються допоміжними в цьому. Сьогодні подивимося на деякі з них: обряди, прикмети, ворожіння і молитви. Зауважимо, що чорні привороти особливо небезпечно проводити 4 липня, оскільки можна привернути до себе лише біду та проблеми у стосунках.

Обряди

З ранніх часів люди вірили в силу обрядів. Один з найпопулярніших — обряд "Рушник". Традиційно, щоб заманити коханого, дівчина вишивала рушник, який підносила людині свого серця. Віруючи, що кожен стібок вносить у вишивку частину її душі, вона ставала ближчою до свого обранця.

Обряд з червоною стрічкою. Вам потрібно взяти червону стрічку довжиною приблизно 30 сантиметрів і зав'язати на ній три вузлики. При цьому ви повинні уявляти обличчя людини, яку ви хочете залучити, і говорити: "Я зав'язую тебе на себе, я прив'язую тебе до себе, я притягую тебе до себе". Потім вам потрібно пришити стрічку до свого одягу або носити її при собі. Цей обряд допоможе вам стати бажаними і привабливими для вашого об'єкта зацікавлення.

Прикмети

Якщо вам приснився коханий (або той, хто вам подобається), то це означає, що він (або вона) також думає про вас і скоро з'явиться у вашому житті. Деякі говорять, що якщо дівчина випадково наступить на кота, вона скоро вийде заміж. Це досить цікавий знак, який, мабуть, має глибокі корені в давніх віруваннях. Якщо ж ви бачите пару голубів або лебедів, то це означає, що вас чекає гармонійне і щасливе кохання. А коли бачите пару котів або собак, то це означає, що ваше кохання буде пристрасним і жорстоким.

Ворожіння

Ворожіння — це інший спосіб "подивитися" в майбутнє. Наприклад, на Івана Купала дівчата ворожили на кохання, кидаючи вінки в воду. Якщо вінок попливе далеко — це означає, що шлюб буде щасливим.

Молитви

І, звичайно, не забуваємо про молитви. Молитва святій Катерині вважається особливо сильною для знаходження кохання і вступу в шлюб. Всі ці способи можуть здаватися просто чарівництвом, але не забувайте, що важливим є не тільки віра в їх силу, а й віра в себе. Незалежно від того, чи використовуєте ви обряди, слідкуєте за прикметами, ворожите, або молитеся, головне — це любити себе і вірити у своє щастя.

Нагадаємо, що ми розповідали, які жінки — найкращі хранительки домашнього вогнища, заради яких чоловіки готові піти на все. Також ми пропонуємо пройти простий тест і дізнатися, у скільки років ви вийдете заміж, або ж одружитесь.