Ідеально для дієтичного харчування: рецепт котлет з капусти

Читати російською
Автор

Капустяні котлети дуже швидко та просто готуються, варто лише змішати всі інгредієнти і посмажити.

Вегетаріанська кухня завойовує все більше сердець, адже вона може бути не лише корисною, але й неймовірно смачною. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом чудових котлет з капусти, які нікого не залишать байдужими. Також, пропонуємо рецепт кабачкових котлет.

Ці котлети не лише ситні та ароматні, але й дивують своєю схожістю на м'ясні аналоги.

Інгредієнти:

  • 1 великий качан капусти
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 зубчики часнику
  • 100 г вівсяних пластівців
  • 50 г панірувальних сухарів
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 пучок зелені (петрушка, кріп)
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Капусту подрібнити ножем або натерти на терці.
  2. Цибулю, моркву та часник дрібно нарізати й обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
  3. Додати капусту до овочів, посолити, поперчити та тушкувати на повільному вогні протягом 15-20 хвилин, доки капуста не стане м'якою.
  4. Зняти з вогню, додати вівсяні пластівці, борошно, подрібнену зелень і добре перемішати.
  5. Дати масі трохи охолонути, а потім сформувати з неї котлети.
  6. Обваляти котлети в сухарях і обсмажити на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.

Раніше ми ділились рецептом полуничного желе. Також, ми писали, як приготувати полуничні кульки.