Котлети у духовці: соковиті та ароматні без зайвих клопотів

Читать на русском
Автор
Ці котлети стануть вашими улюбленими (зображення створено за допомогою ШІ)
Ці котлети стануть вашими улюбленими (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Приготування цих котлет не займе у вас багато часу.

Літо щедро дарує нам свої щедрі дари — свіже м'ясо, з якого можна приготувати безліч смачних та ситних страв. Сьогодні ми пропонуємо вам скуштувати ароматні котлети, які підкорять вас неймовірною м'якістю, соковитістю та ароматом.

Цей рецепт простий у приготуванні, не потребує багато часу та інгредієнтів, а результат вас приємно здивує.

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу (свинина, яловичина або суміш)
  • 1 цибулина
  • 1 білий батон
  • 100 мл молока
  • 1 яйце
  • Сіль, перець за смаком
  • Панірувальні сухарі
  • Рослинна олія

Приготування:

  1. Цибулю дрібно наріжте.
  2. Батон замочіть у молоці на 5 хвилин, потім відтисніть.
  3. У мисці змішайте фарш, цибулю, батон, яйце, сіль та перець. Добре вимісіть фарш.
  4. З фаршу сформуйте котлети.
  5. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях.
  6. Викладіть котлети на деко, застелене пергаментом.
  7. Збризніть котлети рослинною олією.
  8. Запікайте в духовці, розігрітій до 180°C, протягом 30-40 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати вафлі з кабачка. Також, пропонуємо рецепт кабачкових котлет.