Ідеальний варіант літньої вечері: рецепт пасти з кабачками

Читати російською
Автор

Літня, ароматна та дуже смачна паста стане вашою улюбленою стравою.

Літо – це пора не лише свіжих овочів та фруктів, але й чудових страв з них. Сьогодні я поділюся з вами рецептом простої, але неймовірно смачної пасти з кабачками та овочами. Ця страва стане чудовим обідом або вечерею для всієї родини, адже вона не лише смачна, але й корисна. Про це пише ТСН.

Інгредієнти:

  • 300 г пасти
  • 2 кабачки
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 зубчики часнику
  • 1 болгарський перець
  • 200 г томатів (свіжих або у власному соку)
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, перець за смаком
  • Базилік (за бажанням)

Приготування:

  1. Відваримо пасту. В киплячу підсолену воду додамо пасту і відваримо її до готовності, згідно з інструкцією на упаковці.
  2. Підготуємо овочі. Цибулю наріжемо дрібно, моркву натремо на тертці, кабачки наріжемо кубиками, болгарський перець – соломкою.
  3. Обсмажимо овочі. Розігріємо оливкову олію на сковороді та обсмажимо цибулю до золотистого кольору. Додамо моркву і обсмажимо ще 5 хвилин.
  4. Додамо кабачки та болгарський перець. Додамо до цибулі та моркви кабачки і болгарський перець. Перемішуємо і тушкуємо протягом 10 хвилин.
  5. Додамо часник і томати. Додаємо до овочів подрібнений часник і томати (свіжі або у власному соку). Перемішуємо, солимо та перчимо за смаком. Тушкуємо ще 5 хвилин.
  6. Змішаємо пасту з овочами. Додаємо готову пасту до овочів і добре перемішуємо.
  7. Подаємо страву. Подаємо пасту з кабачками та овочами гарячою, посипавши подрібненим базиліком (за бажанням).

А ще близьким можна сподобатися макарони з ковбасками у томатному соусі. Також рекомендуємо приготувати макарони з гарбузом та беконом за рецептом "Телеграфа".