Якщо тато готує вечерю, то тільки ці макарони з ковбасками у томатному соусі

Читать на русском
Автор
3147
Проста, але ситна та апетитна страва
Проста, але ситна та апетитна страва. Фото ukrainky.com.ua

Для тих, хто не хоче довго стояти на кухні

Безперечно, спагетті – чи не найсмачніший і на той час простий варіант смачної вечері. Ми вже розповідали, як приготувати пасту карбонару з гарбузом, тепер поділимося ще одним рецептом смачної страви.

Згадайте своє дитинство – такі макарони з ковбасками у томатному соусі дуже любив готувати тата на вечерю. Прості продукти, трохи часу, але на столі неймовірна смакота. Разом з "Ідеями для сніданку та вечері" розповімо, як приготувати неймовірну вечерю.

Як приготувати макарони з ковбасками в томатному соусі

Інгредієнти:

  • спагеті – 500 г;
  • ковбаски – 4 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • консервовані помідори – 410 г;
  • сир твердий – 60 г;
  • вершки – 1/2 склянки;
  • сіль, перець, спеції – на свій смак;
  • мелений гострий червоний перець – 1 ч. л.;
  • рослинна олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Спагеті відварюємо у підсоленій воді до готовності відповідно до інструкції на упакуванні.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до м’якості на розігрітій сковороді з олією.
  3. Довільно нарізаємо ковбаски, додаємо до цибулі та смажимо кілька хвилин.
  4. У сковороду з цибулею та ковбасками відправляємо гострий перець та консервовані помідори. Все ретельно перемішуємо та доводимо до кипіння.
  5. Далі додаємо вершки, готові спагеті та натертий сир. Все добре перемішуємо, даємо настоятися хвилину і подаємо до столу.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому італійці не ламають спагеті перед варінням. Ця хитрість вам точно знадобиться.