Якщо тато готує вечерю, то тільки ці макарони з ковбасками у томатному соусі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3147
Для тих, хто не хоче довго стояти на кухні
Безперечно, спагетті – чи не найсмачніший і на той час простий варіант смачної вечері. Ми вже розповідали, як приготувати пасту карбонару з гарбузом, тепер поділимося ще одним рецептом смачної страви.
Згадайте своє дитинство – такі макарони з ковбасками у томатному соусі дуже любив готувати тата на вечерю. Прості продукти, трохи часу, але на столі неймовірна смакота. Разом з "Ідеями для сніданку та вечері" розповімо, як приготувати неймовірну вечерю.
Як приготувати макарони з ковбасками в томатному соусі
Інгредієнти:
- спагеті – 500 г;
- ковбаски – 4 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- консервовані помідори – 410 г;
- сир твердий – 60 г;
- вершки – 1/2 склянки;
- сіль, перець, спеції – на свій смак;
- мелений гострий червоний перець – 1 ч. л.;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Спагеті відварюємо у підсоленій воді до готовності відповідно до інструкції на упакуванні.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до м’якості на розігрітій сковороді з олією.
- Довільно нарізаємо ковбаски, додаємо до цибулі та смажимо кілька хвилин.
- У сковороду з цибулею та ковбасками відправляємо гострий перець та консервовані помідори. Все ретельно перемішуємо та доводимо до кипіння.
- Далі додаємо вершки, готові спагеті та натертий сир. Все добре перемішуємо, даємо настоятися хвилину і подаємо до столу.
Раніше "Телеграф" розповідав, чому італійці не ламають спагеті перед варінням. Ця хитрість вам точно знадобиться.