До кабачкових оладок варто додати всього один інгредієнт і страва заграє "по-новому": рецепт бюджетної і дуже смачної страви

Читати російською
Автор

Якщо ви плануєте приготувати щось легке та неймовірне смачне — пропонуємо рецепт кабачково- картопляних оладок.

Літо — це пора не лише сонця та тепла, але й свіжих овочів, з яких можна приготувати безліч смачних страв. Однією з таких страв є оладки з кабачків та картоплі — прості, ситні та неймовірно ароматні.

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 2 картоплини
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 пучок зелені кропу
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія для смаження

Приготування:

  1. Підготуйте овочі: натріть на тертці кабачки та картоплю. Злийте зайвий сік. Додайте подрібнену цибулю, часник та зелень кропу.
  2. Додайте яйця та борошно: вбийте в овочеву масу яйця, додайте борошно, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.
  3. Смажте оладки: розігрійте олію на сковороді. Викладайте ложкою тісто на сковороду, формуючи оладки. Смажте оладки з обох боків до золотистого кольору.
  4. Подавайте страву: готові оладки з кабачків та картоплі подавайте зі сметаною, йогуртом або вашим улюбленим соусом.

Раніше ми писали, як приготувати неймовірно смачну закуску з кабачків всього за 20 хвилин. Також, пропонуємо рецепт закуски з кабачків.