Ви впораєтеся з проблемою на раз-два: як швидко розморозити рибу

Читать на русском
Автор
Практичні та ефективні варіанти вирішення проблеми Новина оновлена 24 квітня 2024, 15:09
Практичні та ефективні варіанти вирішення проблеми. Фото smachno.ua

Ці хитрощі заощадять вам час

Кулінари часто готують найрізноманітніші рибні страви. Вони корисні, смачні та дуже ситні.

Єдине, що може зупинити від приготування улюбленого хека чи скумбрії – довге розморожування риби. Разом з OBOZ.UA поділимося ефективними лайфхаками для розморожування риби. Вони допоможуть заощадити ваш час і насолоджуватися смачними стравами без зайвого клопоту.

Як легко та швидко розморозити рибу

Для першого способу вам знадобиться солона вода. На кожні чотири склянки води необхідно використовувати приблизно півсклянки солі. Солону воду необхідно відправити у велику миску.

Рибу потрібно покласти в герметичний поліетиленовий пакет і занурити в посуд з солоною водою. Цей спосіб не лише швидше розморозить рибу, а й додасть їй пікантності.

Розморозити рибу можна також холодною водою. Рибу також потрібно покласти в поліетиленовий герметичний пакет і все відправити в заповнену холодною водою велику миску.

Не варто забувати міняти воду кожні півгодини. Завдяки цьому способу риба розморозиться приблизно за 1-3 години, все залежить від товщини риби.

Якщо у вас є мікрохвильова піч, можна нею скористатися. Важливо встановити низький рівень потужності, щоб риба не приготувалася. Починати розморожувати треба з 1 хвилини, а потім повторювати цей з невеликими інтервалами, поки риба повністю не розморозиться.

Розморозили рибу? Тепер приготуйте з нею незвичайну запіканку вам точно сподобається.