Всього "по три": що змішати, аби унітаз, старі сковорідки та духовка блищали

Читать на русском
Автор
8734
Відмити забруднення стане значно простіше
Відмити забруднення стане значно простіше. Фото realestate.24tv.ua

Ви одразу побачите результат

Навіть найвідповідальніші господині можуть зіткнутися з проблемою забруднень на унітазі чи нальоту на сковорідках. Усунути їх можна професійними мийними засобами або ж скористатися народними методами.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом копійчаного засобу, за допомогою якого можна усунути навіть застарілі забруднення. Йдеться про метод "трьох ложок" — соди, оцту та засобу для миття посуду, інформують на порталі "Ukr.Media".

Спосіб "Три ложки"

Так, за допомогою методу можна усунути застарілі забруднення як на кухні, так і у ванній кімнаті. А полягає він у поєднанні столового оцту, харчової соди та мийного засобу. Ця комбінація інгредієнтів здатна не лише знищити бактерії та видалити стійкі забруднення, але й ефективно продезінфікувати поверхні.

Аби приготувати суміш необхідно взяти по столовій ложці вищеперерахованих інгредієнтів, ретельно їх змішати та нанести на забруднення. Після цього накрити пляму харчовою плівкою та залишити у такому стані на 20 хвилин. Далі залишиться лише потерти плями губкою або старою зубною щіткою та змити засіб.

Варто пам'ятати, що такий засіб можна використовувати лише у рукавичках.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прочистити забитий унітаз без вантуза. Привести його до робочого стану можна за допомогою звичайних предметів домашнього вжитку.