Одна цибулина - і гриль сяє чистотою: як його правильно його відмити
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Простий і дешевий спосіб
Очистити гриль, особливо якщо він цілу зиму пролежав у коморі, дуже важко. Однак зробити це можливо навіть без великих зусиль. Оскільки на смак м’яса чи інших продуктів, які ви смажите на грилі, впливає не лише рецепт та маринад, а й стан інструментів.
Очистити решітку гриля допоможе один простий продукт — цибуля. Вона впорається з іржею, брудом, залишками їжі тощо. Як це зробити, поділилися на thesavvymama.
Як очистити гриль за допомогою цибулі
Не обов’язково купувати агресивні хімічні засоби і сильно терти решітку для того, щоб вона стала чистою. Виявляється, дешевий та доступний продукт може впоратися з цим завданням набагато швидше, а ефект буде кращим.
Вам знадобиться:
- вода;
- цибуля;
- глибока миска;
- ганчірка або паперові рушники.
Повністю охолоджені решітки кладемо у глибоку миску і заливаємо водою. Розрізаємо цибулину навпіл і за допомогою виделки перемішаємо її по решітці. Річ у тім, що цибулевий сік здатний розчиняти жир і бруд, що залишився на грилі.
За допомогою цього способу можна підтримувати чистоту гриля. Так він завжди буде готовий до використання.
Раніше "Телеграф" розповідав, як вибрати сковороду, яка не підгорає і не дряпається. Ми назвали 6 головних секретів.