Відома українська ведуча виїхала з України і тепер працює прибиральницею

Читать на русском
Автор
10287
Кардинальні зміни у житті телеведучої Ірини Литвин
Кардинальні зміни у житті телеведучої Ірини Литвин. Фото Колаж "Телеграфу"

Телезірка 2000-х повністю змінила фах за кордоном

Через війну, розпочатою Росією проти України, чимало людей були змушені покидати рідні домівки та шукати кращої долі за кордоном. Нові обставини диктують свої вимоги, й багатьом українцям доводиться змінювати вид діяльності, щоб прожити в іншій країні. Зокрема, проблеми з пошуком гідної роботи, мають наші громадяни у Німеччині.

Однією з таких українок, яка переїхала за кордон через війну, стала відома українська телеведуча — Ірина Литвин. На початку 2000-х жінка активно працювала на телебаченні. Зокрема, у 2005 році Ірина вела спортивні новини в програмі "Доброго ранку, Україно!" на телеканалі "Ера".

Ірина Литвин - ведуча спортивних новин

Згодом Литвин брала участь у відомому шоу "Хто проти блондинок?". Вже у 2010 році Ірина Литвин почала працювати ведучою "Спорт-репортер" на "Новому каналі" разом із Славою Вардою.

Ірина Литвин у "Хто проти блондинок?"
Ірина Литвин і Слава Варда

Завдяки роботі на телебаченні, Ірину почали запрошувати зніматися у кіно. Так, вона отримала кілька епізодичних ролей у різних серіалах і фільмах.

Через певний час Ірина переїхала на США, бо там працював її чоловік. Однак, міграція була недовгою і жінка повернулась в Україну. За словами жінки, вона відчувала себе там другосортною, тому й не змогла жити в іншій країні.

По приїзді в Україну, Литвин повернулась на телебачення. Вона знову вела спортивні новини на каналі "Ера". Згодом Ірина вирішила піти з телебачення й почала викладати дітям акторську майстерність та сценічну мову.

Коли почалось повномасштабне вторгнення Росії в Україну, Ірині разом із донькою ледве вдалося виїхати з Ірпеня. Їхній будинок у містечку знищила російська ракета, тож вони перебралися до Швеції.

Щоб вижити, жінка почала братися за будь-яку роботу. Спершу вона працювала на фабриці, згодом — на кладовищі.

Ірина Литвин працювала на кладовищі

Зараз Литвин влаштувалась прибиральницею. Вона зізналась, що відчуває себе другосортною людиною у такій діяльності. Однак, через незнання шведської мови та відсутність їхньої освіти, змушена виконувати таку роботу.

Також Ірина розлучилась зі своїм чоловіком після 15 років шлюбу. Зараз вона перебуває у стосунках із шведом. Ніжними світлинами екс-ведуча ділиться зі своїми підписниками.

Ірина Литвин з новим обранцем

Нещодавно "Телеграф" писав, що зараз відбувається з відомою співачкою Лідою Лі. Наразі артистка проходить лікування від алкогольної залежності.