Що сталося з відомими "кінодітьми": як зараз виглядають актори культових американських комедій 90-х

Читать на русском
Автор
1185
Життя після культових комедійних ролей Новина оновлена 28 березня 2024, 15:09
Життя після культових комедійних ролей. Фото Телеграф

Зірки дитячих комедій 90-х

Дитячі актори з популярних комедійних фільмів 1990-х років назавжди залишаться в наших серцях, граючи ролі, які зробили ці стрічки класикою. Але що ж сталося з цими "кінодітьми" після того, як вони підросли? Деякі залишили акторську кар'єру, інші продовжили зніматися. Ось як змінилися ці колишні зірки з плином часу.

Деніс Мучитель (1993)

Мейсон Гембл став зіркою завдяки своїй ролі в "Деніс Мучитель". Після цього фільму він з’явився в кількох інших проектах, але з часом вирішив відійти від акторської кар’єри. Замість цього він зосередився на освіті та приватному житті.

Деніс Мучитель
Мейсон Гембл

Сам удома 3 (1997)

Алекс Д. Лінц після "Сам удома 3" продовжив зніматися в кіно та телебаченні до середини 2005-х. Потім він вирішив покинути Голлівуд, щоб зосередитися на навчанні, і згодом отримав ступінь магістра.

Сам удома 3
Алекс Д. Лінц

Немовля на прогулянці (1994)

Адам Роберт Уортон і його брат-близнюк, які разом зіграли в "Немовля на прогулянці", не продовжили акторську кар’єру після дитинства. Інформація про їхнє подальше життя обмежена, оскільки вони вибрали життя подалі від уваги громадськості.

Немовля на прогулянці
Адам Роберт Уортон та Джейкоб Джозеф Вортон

Важка дитина (1990)

Майкл Олівер, відомий за роллю в "Важка дитина", після закінчення акторської кар’єри зайнявся музикою. Він також відомий своєю участю в судових процесах, пов’язаних з фільмами, в яких він знімався.

Важка дитина
Майкл Олівер

Ці актори мали великий вплив на культуру 90-х, і їхні ролі продовжують надихати нові покоління глядачів. Їхні історії показують, що життя після слави може бути різноманітним і повним несподіванок.

Раніше ми розповідали, як виглядає в житті скромняга Сейфі з популярного турецького серіалу "Постукай в мої двері". А ще – яким був красунчик Серкан Болат до своєї знаменитої ролі у цьому ж серіалі.