Зробіть це з телефоном, і він не буде розряджатися цілий день

Читать на русском
Автор
8650
Прості поради для збереження заряду телефона Новина оновлена 20 квітня 2024, 17:08
Прості поради для збереження заряду телефона. Фото Canva

Щоб телефон був довго зарядженим, треба звернути увагу на деякі функції

Мати телефон зарядженим у наш час — дуже важливо. Але саме з цього пристрою ми дізнаємось останні новини про події в країні та можемо залишатися на зв'язку зі своїми близькими. Знання деяких нюансів врятує вас від швидкої розрядки гаджета. До речі, аби телефон краще заряджався, потрібно очищати зарядний порт.

Насамперед фахівці кажуть, що треба зменшити яскравість екрану. Бо чим довше ви користуєтесь телефоном — тим швидше він розряджається, пише theLime. Деякі сучасні телефони вже самостійно адаптовуються під зовнішнє світло. Утім, все одно перевіряйте цей момент, аби не витрачати заряд смартфона даремно.

  • Завантажте собі блокувальник реклами. Річ у тім, що будь-яке оголошення, яке з'являється на вашому пристрої, швидше "садить" батарею. Бо телефон повинен завантажити фото та відео, а тоді — продемонструвати їх.
  • Якщо потрібно, аби телефон залишався довго зарядженим — варто активувати режим польоту. Так, зазвичай цю функцію вмикають, коли перебувають в літаку, бо там заборонено підключатись до мережі. Але авіарежим буде корисним і щоб зберегти заряд. Але пам'ятайте, що тоді ніхто не зможе вам зателефонувати. У соцмережах також не зможете проводити час. Тому користуйтесь цим способом, коли це відповідає вашим обставинам.
  • Неважливо — IOS чи Android, якщо вам треба мати високий рівень заряду, є сенс вимкнути геолокацію. Особливо це треба зробити у програмах, якими ви не користуєтесь в цей час. Перейдіть у кожну та обмежте доступ у них до вашого місця розташування. Акумулятор буде заряджений значно довше.
  • Вимкніть Wi-Fi, якщо ви не користуєтесь ним. Так, телефон не буде витрачати заряд, коли намагається знайти доступну для підключення мережу.
  • Деактивуйте всі звукові сповіщення з соціальних мереж, новин, дзвінків. Певний час ви проживете без цього, а телефон буде зарядженим довше.

Раніше "Телеграф" розповідав, які п'ять речей суттєво шкодять вашому телефону. Дуже шкідливим для пристрою є перегрівання чи навпаки переохолодження. Тому тримайте телефон там, де кімнатна температура. Є ще деякі нюанси, які вам варто знати.