Шашлик у діда виходив ідеальним: все завдяки кільком секретам

Читать на русском
Автор
7533
Ваш шашлик буде найсмачнішим
Ваш шашлик буде найсмачнішим. Фото 24 канал

Друзі проситимуть поділитися цими тонкощами

Як тільки покращується погода, багато хто вирушає на відпочинок на природу. Звичайно, такі вилазки рідко обходяться без ароматного соковитого шашлику.

Звісно, важливу роль відіграє у цьому питанні й свіже, якісне м’ясо та правильний маринад. Безліч рецептів включають кислоту — оцет або лимонний сік. Однак ми разом з Today розповімо про дідусині секрети соковитого і смачного шашлику — саме завдяки їм м’ясо у нього виходило фантастичним.

Як приготувати ідеальний шашлик

Молоде м’ясо можна взагалі маринувати без додавання кислоти, адже воно м’яке саме собою. Варто почекати і з сіллю: солити майбутній шашлик стоїть наприкінці, безпосередньо перед смаженням. В іншому випадку шашлик вийде сухим.

При приготуванні шашлику не потрібно додавати багато спецій. Якщо їх буде занадто багато, спеції заб’ють оригінальний смак м’яса. Краще використовувати перевірені рецепти, а для експериментів виділити лише небагато м’яса.

Універсальні спеції для шашлику – сіль, різні види перцю, лавровий лист, орегано, базилік, корінь імбиру та чебрець. Любителі можуть додати цибулю чи часник.

Також для приготування ідеального шашлику важливо, щоб маринад повністю покривав кожен шматочок м’яса. Маринувати краще щонайменше півгодини, а краще збільшити його до 2-3 годин.

Раніше ми розповідали про тонкощі маринування м’яса на шашлику. З вашим м’ясом ніщо не зрівняється.