Блакитний манікюр - тренд сезону: найкращі ідеї на кожен день

Читати російською
Автор

Цієї весни точно варто зробити манікюр блакитного відтінку

Блакитний колір у нігтьовій естетиці — актуальний завжди, бо має стильний та водночас стриманий вигляд. Його комбінації залежать від пори року: взимку частіше поєднують з сріблястим і золотистим кольором. А от навесні модниці комбінують його з ніжними тонами. До речі, зелений колір також актуальний в цьому сезоні.

Блакитні тони викликають прямі асоціації з небом і морем, тому складається враження, що вони заспокоюють. Такий колір асоціюється з легкістю, чистотою та ніжністю, пише Wona.

Заведено вважати, що блакитні відтінки обирають творчі особистості — співаки, художники, танцівники та всі, хто має стосунок до мистецтва. Цікаво, що цей колір є дуже популярним в дизайні приміщень: створює затишок і комфорт. Тому цей колір є таким поширеним, адже він підходить у різних сферах.

Щодо відтінків для манікюру, тут кожен може обрати на свій смак, адже їх існує дуже багато. Популярними є колір морської хвилі, світло-блакитний з переважанням білого, волошковий з домінуванням синього, небесно-сірий.

Блакитні тони легко поєднувати з класичними та спокійними — бежевим, білим, молочним, світло-рожевим. Таке покриття нігтів буде завжди актуальним і не набридне за кілька днів. І блакитний колір на нігтях гармонійно поєднується абсолютно з різним одягом. Тож обирайте той відтінок, який найбільше вам до душі.

Раніше "Телеграф" писав, які три ідеї манікюру варто відтворити навесні 2024 року. Можна стильно поєднати рожевий з білим, зробити градієнтний дизайн з блискітками чи спробувати синьо-білий френч.