Блакитний манікюр - тренд сезону: найкращі ідеї на кожен день

Читать на русском
Автор
Красиві ідеї блакитного манікюру на весну 2024 року
Красиві ідеї блакитного манікюру на весну 2024 року. Фото Pinterest

Цієї весни точно варто зробити манікюр блакитного відтінку

Блакитний колір у нігтьовій естетиці — актуальний завжди, бо має стильний та водночас стриманий вигляд. Його комбінації залежать від пори року: взимку частіше поєднують з сріблястим і золотистим кольором. А от навесні модниці комбінують його з ніжними тонами. До речі, зелений колір також актуальний в цьому сезоні.

Блакитні тони викликають прямі асоціації з небом і морем, тому складається враження, що вони заспокоюють. Такий колір асоціюється з легкістю, чистотою та ніжністю, пише Wona.

Блакитний манікюр з блискітками

Заведено вважати, що блакитні відтінки обирають творчі особистості — співаки, художники, танцівники та всі, хто має стосунок до мистецтва. Цікаво, що цей колір є дуже популярним в дизайні приміщень: створює затишок і комфорт. Тому цей колір є таким поширеним, адже він підходить у різних сферах.

Щодо відтінків для манікюру, тут кожен може обрати на свій смак, адже їх існує дуже багато. Популярними є колір морської хвилі, світло-блакитний з переважанням білого, волошковий з домінуванням синього, небесно-сірий.

Блакитно-білий манікюр
Волошковий манікюр
Блакитно-сірий манікюр

Блакитні тони легко поєднувати з класичними та спокійними — бежевим, білим, молочним, світло-рожевим. Таке покриття нігтів буде завжди актуальним і не набридне за кілька днів. І блакитний колір на нігтях гармонійно поєднується абсолютно з різним одягом. Тож обирайте той відтінок, який найбільше вам до душі.

Блакитно-молочний манікюр
Блакитно-бежевий френч
Блакитно-рожевий манікюр

Раніше "Телеграф" писав, які три ідеї манікюру варто відтворити навесні 2024 року. Можна стильно поєднати рожевий з білим, зробити градієнтний дизайн з блискітками чи спробувати синьо-білий френч.