Весняний манікюр 2024: топ-3 ідеї, які хочеться повторити

Читать на русском
Автор
534
Красиві ідеї весняного манікюру 2024
Красиві ідеї весняного манікюру 2024. Фото Pinterest

Красиве покриття нігтів додасть вам впевненості

Щоб покращити собі настрій — не треба багато зусиль. Можна просто зробити вдалий манікюр. Зараз у тренді, зокрема, покриття з квітковими мотивами, що виглядає дуже ніжно. Однак, це не всі модні тенденції, які можна відтворити.

Цієї весною — саме час експериментувати з кольорами, формами та дизайном. Кожна жінка зможе знайти для себе оптимальний варіант, опираючись на власні вподобання. Не бійтеся поєднувати різні кольори та пробувати неординарні техніки. "Телеграф" зібрав 3 ідеї, які варті вашої уваги.

Поєднання рожевого з білим

Рожевий все ще тримається на піку популярності від час виходу у світ всесвітньо відомого фільму "Барбі". Якщо не хочете робити всі нігті таким яскравим кольором, то оптимально поєднати його з класичним білим чи молочним. Для оригінальності можна додати кілька камінців або ж смужку сріблястого відтінку. Буде вау.

Мікс рожевого з білим вдало поєднується

Градієнт з лавандовим

Лавандовий відтінок — один з найкращих варіантів на весну 2024 року. Він повністю передає настрій цього сезону — ніжний, спокійний та вишуканий. Щоб покриття мало цікавіший вигляд, попросіть майстра манікюру зробити градієнт: поступовий перехід зі спокійного тону — у більш насичений. Вам сподобається.

Градієнт з лавандовим - гарна ідея

Синьо-білий френч

Класичний французький манікюр рано чи пізно набридає, і хочеться змін. Для любителів френчу є класна новинка. Все частіше майстри манікюру практикують поєднання синього та білого кольору у френчі. Це виглядає все ще стримано, але нестандартно та по-новому.

Синьо-білий френч - це красиво та вишукано

Раніше "Телеграф" писав про цікаві ідеї манікюру із перламутровим сяйвом. Таке покриття нігтів привертає увагу та виглядає дуже стильно та вишукано. Його точно варто спробувати відтворити.