Манікюр на квітень: таке покриття нігтів захоче зробити кожна

Читать на русском
Автор
Стильні ідеї манікюру на квітень 2024 року
Стильні ідеї манікюру на квітень 2024 року. Фото Pinterest

Красиве покриття нігтів на весняний сезон

Весняний манікюр вже має сталі тренди — квіткові мотиви, перламутрову втирку, кольоровий френч і градієнти. Однак, це далеко не всі модні тенденції цієї весни. Є ще деякі новинки, які точно захочеться відтворити.

Видання "Вона" зібрало добірку трендів у манікюрі на весну 2024 року. Серед них будуть як ніжні варіанти покриття нігтів, так і більш ефектні та помітні.

Мультиколор

Техніка передбачає використання одразу кількох різних відтінків. Краще брати в одній кольоровій гамі, щоб це мало гармонійний вигляд. Зупиняйтеся на спокійних тонах — світлих відтінках рожевого, фіолетового у поєднанні з білим і молочним. Такий манікюр додасть образу свіжості.

Мультиколор-манікюр

Градієнт+блискітки

Те, що в цьому сезоні градієнтний манікюр — знову на піку популярності ми вже розповідали. Однак, новинкою є те, що його можна комбінувати з блискітками на окремих нігтях. Ця ідея буде влучною для тих, хто хоче зробити манікюр цікавішим і контрастнішим.

Градієнт+блискітки

Зелений колір

Весна асоціюється з пробудженням природи та розквітанням. Відповідно, це про зелений колір. Модні експерти радять відтворювати його у манікюрі. Можна робити як глянцевий, так і матовий манікюр у різних зелених відтінках. Особливо актуальним вважається оливковий.

Оливковий манікюр

Відтінок вина

Для тих, хто любить все яскраве — чудовий варіант зробити манікюр у відтінку, що нагадує вино. Він трохи спокійніший, аніж бордовий. Водночас виглядає глибоким і шляхетним кольором. І не потребує доповнення у вигляді квітів чи страз.

Винний відтінок у манікюрі

З фольгою

Такий манікюр відтворюють на покритті нейтральних кольорів — молочного, бежевого чи свтіло-рожевого. І зверху покривають лаком з крихітними блискітками, що нагадують фольгу. Виглядає дуже мило та естетично.

Манікюр з фольгою

Нещодавно "Телеграф" розповідав цікаві ідеї манікюру, які варто спробувати в 2024 році. Серед них можна побачити глянцеві нігті, незвичний французький манікюр та прозорі відтінки.