Водіння в дощ більше не буде проблемою: змастіть імбиром лобове скло

Читать на русском
Автор
967
На склі не збиратиметься вода
На склі не збиратиметься вода. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цей простий трюк стане в нагоді, якщо двірники погано працюють

Сильний дощ може завадити навіть кращому водієві. Вода, що потрапляє на лобове скло, погіршує видимість і змушує понервувати людину за кермом. Водіння за таких погодних умов може стати справжнім викликом. Особливо якщо двірники працюють не дуже добре.

Щоб взимку скло та дзеркала в авто не запотівали, рекомендують натирати їх різними засобами, наприклад, піною для гоління. На YouTube-каналі Smart Triki є відео, яке показує цікавий спосіб підвищити видимість через лобове скло під час дощу. Автор рекомендує використати імбир.

Для чого натирати лобове скло авто імбиром

У дощову погоду розріжте імбир і ретельно протріть лобове скло авто зовні. Суть цього методу полягає в тому, щоб створити так званий "ефект лотоса". На верхівках листя цієї рослини утворюються краплі води, які легко стікають.

У випадку з авто імбир повинен створити на склі невидиму плівку, через яку краплі дощу та бруд швидко стікатимуть вниз і не залишатимуть слідів. Завдяки цьому подорож буде набагато спокійнішою та безпечнішою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як створити бар’єр від конденсату на вікнах у квартирі. Уникнути зайвої вологи допоможе мильний розчин.