Мало хто знає: що зробити з куркою, щоб вона стала смачнішою в декілька разів

Читать на русском
Автор
Прості лайфхаки, які дозволять приготувати курятину особливо смачно
Прості лайфхаки, які дозволять приготувати курятину особливо смачно. Фото shuba.life

Секрети приготування ідеальної курки

Ми розповідали, які помилки кулінари часто допускають під час приготування шашлику. Тепер ділимось порадами, які дозволять вам приготувати вам смачну курку.

Курка — це універсальний продукт, який підходить як для сімейної вечері, так і для святкового столу. Її можна приготувати безліччю способів, але існують лайфхаки, які допоможуть зробити курку по-справжньому смачною. Розповідаємо про них разом із ProstoWay.

Допікайте курку в духовці

Не перетримуйте курку на сковороді! Обсмажте її до золотистої скоринки, а потім поставте в духовку. Завдяки цьому ви отримаєте хрустку скоринку, а всередині — ніжне м'ясо з соковитою текстурою.

Проколюйте м'ясо перед маринуванням

Багато хто маринує курку, щоб додати їй аромату та пікантності. Але маринад не може просочити цілий шматок м'яса. Щоб маринад та спеції краще проникли всередину, проколіть курку в декількох місцях.

Використовуйте фольгу

Фольга — це ваш головний помічник при запіканні курятини. Завдяки їй курка буде соковитою, ароматною та рівномірно пропечеться. Накрийте курку фольгою під час запікання, а за 15 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб м'ясо встигло підрум'янитися.

Ці три прості правила допоможуть вам приготувати курку, яка буде не лише смачною, але й красивою. Також ми розповідали, що можна додати в каву для кращого смаку.