Манікюр на квітень: таке покриття нігтів захоче зробити кожна

Читати російською
Автор

Красиве покриття нігтів на весняний сезон

Весняний манікюр вже має сталі тренди — квіткові мотиви, перламутрову втирку, кольоровий френч і градієнти. Однак, це далеко не всі модні тенденції цієї весни. Є ще деякі новинки, які точно захочеться відтворити.

Видання "Вона" зібрало добірку трендів у манікюрі на весну 2024 року. Серед них будуть як ніжні варіанти покриття нігтів, так і більш ефектні та помітні.

Мультиколор

Техніка передбачає використання одразу кількох різних відтінків. Краще брати в одній кольоровій гамі, щоб це мало гармонійний вигляд. Зупиняйтеся на спокійних тонах — світлих відтінках рожевого, фіолетового у поєднанні з білим і молочним. Такий манікюр додасть образу свіжості.

Градієнт+блискітки

Те, що в цьому сезоні градієнтний манікюр — знову на піку популярності ми вже розповідали. Однак, новинкою є те, що його можна комбінувати з блискітками на окремих нігтях. Ця ідея буде влучною для тих, хто хоче зробити манікюр цікавішим і контрастнішим.

Зелений колір

Весна асоціюється з пробудженням природи та розквітанням. Відповідно, це про зелений колір. Модні експерти радять відтворювати його у манікюрі. Можна робити як глянцевий, так і матовий манікюр у різних зелених відтінках. Особливо актуальним вважається оливковий.

Відтінок вина

Для тих, хто любить все яскраве — чудовий варіант зробити манікюр у відтінку, що нагадує вино. Він трохи спокійніший, аніж бордовий. Водночас виглядає глибоким і шляхетним кольором. І не потребує доповнення у вигляді квітів чи страз.

З фольгою

Такий манікюр відтворюють на покритті нейтральних кольорів — молочного, бежевого чи свтіло-рожевого. І зверху покривають лаком з крихітними блискітками, що нагадують фольгу. Виглядає дуже мило та естетично.

Нещодавно "Телеграф" розповідав цікаві ідеї манікюру, які варто спробувати в 2024 році. Серед них можна побачити глянцеві нігті, незвичний французький манікюр та прозорі відтінки.