Манікюр на 2024 рік: 5 цікавих ідей, від яких неможливо відвести погляд

Читать на русском
Автор
799
Актуальні тренди в манікюрі на 2024 рік
Актуальні тренди в манікюрі на 2024 рік. Фото Pinterest

Лаконічний дизайн та базові відтінки зараз актуальні у манікюрі

У 2024 році трендами у модній індустрії є простота й зручність. Це ми можемо спостерігати у трендах у одязі, взутті й навіть у манікюрі. Наприклад, навесні зазвичай обирають квітковий дизайн та спокійні відтінки. Однак, це ще не все.

Видання Cosmopolitan називає головними трендами 2024 року в манікюрі — гладку обробку, мінімалістичний дизайн, коротку довжину та оновлення традиційного френчу. Спробуйте й ви щось з цього переліку.

Глянцеві нігті

Безумовно популярним трендом цього року є нігті з блиском. Для цього майстри манікюру наносять одразу кілька різних текстур. Часто міксують лаки "котяче око" з хромованою пудрою. Це має класний та стильний вигляд.

Глянцевий манікюр

Нестандартний френч

Ми звикли бачити тоненьку смужку білого лаку на кінчиках нігтів, коли йдеться про французький манікюр. Новою тенденцією є малювання цієї смужки трохи вище, ніж по середині нігтьової пластини. Таке оформлення — незвичне та цікаве та ідеально підійде усім, хто хоче трохи урізноманітнити традиційний френч.

Нестандартний френч

Квадратна форма

Майстри манікюру все частіше чують прохання від клієнтів зробити нігті квадратної форми. Водночас вони обирають коротку або середню довжину. Це та естетика, яка все сильніше стає трендом сучасності, бо виглядає природньо та невимушено. Обирайте базові відтінки, аби залишатися завжди актуальними.

Квадратна форма нігтів

Мінімалістичні стрази

Здавалося б, що стрази давно стали антитрендом, який усіх відштовхує. Але ні, не в цьому році. Експерти кажуть, що поодинокі камені стануть вдалим доповненням нігтьового покриття. Рекомендується обирати маленькі кристали, які будуть ледь помітними й розміщувати їх ближче до кутикули. Необов'язково на кожен ніготь, можна на один або два. Ніжність та вишуканість — гарантована.

Мінімалістичні стрази у тренд

Прозорі кольори

Тренд на природність та простоту міцно вкорінюється у моді. Тому жінки часто обирають відтінки для манікюру, максимально наближені до природного кольору нігтів. Це називається "тиха розкіш". Обирайте спокійні відтінки, адже вони ніколи не вийдуть з моди.

Нюдові нігті

Раніше "Телеграф" ділився ідеями перламутрового манікюру. Спершу майстри виконують нейтральне нюдове покриття, а після цього— перламутрову втирку. Все це виглядає дуже трендово та стильно.