Вітамінна бомба на тарілці: салат, яким захочеться ласувати знову і знову

Читати російською
Автор

Цей салат заощадить ваш бюджет

Після святкування Великодня залишилося багато варених яєць, які не хочеться викидати? Ми пропонуємо приготувати з ними чудовий вітамінний салат.

Така страва за рецептом "Попоїсти" чудово впишеться у ваше меню після свят. Простий у приготуванні та легкий салат підкорить не тільки ваше серце та шлунок, але й сподобається вашим близьким. До речі, пекінську капусту можна замінити на молоду — смак салату від цього не погіршиться.

Як приготувати салат з капустою і яйцями

Інгредієнти:

  • консервована квасоля — 400 г;
  • яйце куряче варене — 4 шт.;
  • огірок — 2 шт.;
  • пекінська капуста — третина;
  • майонез, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Варені круто яйця чистимо від шкаралупи, нарізаємо кубиками та відправляємо в салатник.
  2. Невеликими шматочками пекінську капусту і також перекладаємо салатник.
  3. З консервованої квасолі зливаємо воду, промиваємо та додаємо до підготовлених інгредієнтів.
  4. Огірки нарізаємо шматочками та відправляємо в салатник.
  5. Салат солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і ретельно все перемішуємо.

Готовий салат подаємо разом з картопляним пюре. Смачного